Tampa Bay Buccaneers vandt den første NFL-kamp i Tyskland.

Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers indtog sammen med Seattle Seahawks søndag eftermiddag Allianz Arena i München til den første NFL-kamp i Tyskland. Førstnævnte spillede måske sin bedste kamp i år og Bucs vandt kampen 21-16.

69.811 forventningsfyldte NFL-fans fra hele Europa var på plads på det ikoniske fodbold-stadion, og selvom kampen aldrig blev det helt store festfyrværkeri, så foregik NFLs invasion af Bayern alligevel med brask og bram og fik en spændende afslutning.

Kontrasterne stod i kø. På banen underholdt cheerleaders, mens fans kom slæbende med en-liters fadøl og bratwurst. De amerikanske gladiatorer udkæmpede en hård kamp på grønsværen, mens tilskuerne skreg med Sweet Caroline. Og mens NFL i Tyskland lige er født, så viste 45-årig Tom Brady at den gamle stadig kan spille.

Efter en blød start på kampen, hvor ingen af holdene rigtigt kunne flytte bolden, kom det første store spil, da semi-pensionisten ramte en anden semi-pensionist på en krydsningsrute.

33-årige Julio Jones lignede den 23-årige udgave af sig selv, da han tog det korte kast hele vejen til touchdown og en 7-0 føring.

I det hele taget virkede det lidt til, at de ni timers tidsforskel sad i kroppen på Seahawks-spillerne, der gik i søvne det mest af første halvleg.

Det udnyttede Buccaneers til endnu en god angrebsserie, hvor Brady kastede dybt til Scotty Miller ned til 5-yard linjen og Leonard Fournette hamrede den ind til en 14-0 føring ved pausen.

Anden halvleg fik en noget interessant start, da quarterback Geno Smith kom ud og kastede Seahawks ubesværet ned af banen. Omkring 20-yard linjen kastede han dog tre gange incomplete, og hvad der skete for DK Metcalf efter det sidste kast må de tyske guder vide, men han brokkede sig må meget til dommeren, at han nær blev smidt ud.

På Bucs næste angrebsserie blev offensive coordinator Byron Leftwich lidt for smart, da han kaste et halfback pass, som Leonard Fournette skulle kaste til Tom Brady. Ok, havde Tom Terrific grebet bolden for touchdown, tror jeg Allianz Arena var eksploderet, nu blev bolden i stedet interceptet af rookie Tariq Woolen, og Tom Brady idømt en straf for tripping. Der er 22 års forske på de to.

Efter total dominans af Buccaneers i de første tre quarters og en 21-3 føring, var det som om Seahawks endelig og efter en reducering til 21-9 på et touchdown fra Geno Smith til Tyler Lockett, begik Brady sin eneste fejl i kampen, da han kastede en interception. Den konverterede Seahawks også til touchdown, da Smith ramte Marquise Goodwin på 4. down.

Scoringen gjorde det til 21-16, men tættere kom Seahawks ikke. Bucs om Tom Brady to al tiden af klokken på den næste angrebsserie, og mens tilskuerne sang tyske slagsange, så kunne Brady down bolden tre gange til sin første sejr i Tyskland. Han har aldrig tabt udenfor USA, og er den eneste spiller, der både har spillet og vundet en NFL-kamp i fire forskellige lande.