NFL-klubberne ejes af 31 meget velhavende herrer og så befolkningen i Green Bay. Men hvem er egentlig NFLs rigeste?

Da Robert Kraft i midt 90erne købte New England Patriots for 170 millioner dollars blev det betragtet som en vanvidssum. Nu bliver det betragtet som en af de bedste investeringer i mands minde.

Klubben er i dag over 4 milliarder dollars værd, og sammen med den værdistigning er også Robert Krafts formue steget. Men han er langt fra den mest velhavende ejer i NFL.

De 32 klubber klubber ejes af 31 rigmænd (og lidt små-investorer), og så er der Green Bay Packers, som er på folkeaktier, hvor Green Bay og Milwaukees befolkning i staten Wisconsin sidder på størstedelen af aktierne.

Senest er det kommet frem, at intern uenighed i Spanos-familen, der ejer Los Angeles Chargers, kan føre til et salg, og klubben vil angiveligt koste omkring 3 milliarder dollars at købe, plus en lille ekstra betaling til NFL på 650 millioner dollars for at have fået en bid af det attraktive Los Angeles marked.

Det er altså forbeholdt ganske få mennesker på denne klode at kunne købe sig til et NFL-hold, og her får du listen over de 10 rigeste ejere i verdens rigeste sportsliga.

Næste side: Nr. 10 – Hun er den eneste kvinde på listen