Nogle hold er angrebstunge, andre sætter deres lid til forsvaret, men fem hold kan prale af at gå ind til 2024 med stærke enheder på begge sider af bolden.

Den amerikanske tv-station CBS har vurderet alle 32 hold og delt dem op i fire kategorier. Offense-baseret, Defense-baseret, Balanceret og så fem hold de gav betegnelsen “Hele pakken”.

Du kan se hele deres artikel her.

Den offensive tendens, der i disse år skyller ind over NFL, kunne også aflæses i deres konklusion, da der var 11 angrebstunge hold, kun seks der satsede mest på forsvaret, og 10 man med rette kunne kalde ligeligt fordelt mellem fokus på angreb og forsvar.

Det efterlader fem klubber, som tv-stationen betragter som de fem bedst besatte mandskaber, og ikke overraskende er begge Super Bowl deltagere fra sidste sæson med, men der er måske også en enkelt eller to overraskelser.

NFLs fem bedste hold

Total Package eller hele pakken er betegnelsen for de fem nedenstående klubber, der er listet i alfabetisk rækkefølge.

Baltimore Ravens:
Regerende MVP Lamar Jackson har fået Derrick Henry ind til at aflaste sig og forstærke et i forvejen stærkt løbeangreb. Forsvaret var blandt NFLs allerbedste sidste år og har dygtige spillere i alle geledder.

Houston Texans:
Quarterback C.J. Stroud tog alle med storm i sin rookie-sæson, og nu har han fået endnu mere hjælp med Stefon Diggs og Joe Mixon ombord plus sin gode ven og college tight end Cade Stover. Headcoach DeMeco Ryans fortsætter med at bygge et slagkraftigt forsvaro og forstærkede sit pass rush med Danielle Hunter og Azeez Al-Shaair.

Kansas City Chiefs:
Patrick Mahomes fortsætter med at sætte standarden som quarterback, og har nu fået et par hurtige raketter at kaste til i form af Hollywood Brown og og rookie Xavier Worthy, der satte NFL-rekord på 40 yards til combinen. Og mens fokus er på angrebet, så var det reelt Steve Spagnuolos forsvar, der vandt Super bBowl, og det er ikke blevet dårligere siden sidste år.

New York Jets:
Alt i denne vurdering afhænger af en 40-årig quarterback, der kommer tilbage fra en akillesskade. Men Aaron Rodgers er alfa og omega for klubbens succes. Med ham i topform kan Jets vinde Super Bowl. Uden… kan det hurtigt gå ned af bakke. Han har masser af unge playmakers på angrebet, og Robert Salehs forsvar er stadig blandt de bedste i NFL.

San Francisco 49ers:
Ingen havde set den succes og betydning Mr Irrelevant Brock Purdy skulle få for 49ers. Men pick nr. 262 fra 2022 har på blot to sæsoner spillet sig ind blandt de allerbedste på positionen i NFL, godt hjulpet Kyle Shanahans fabelagtige system og et par vilde receivere. Forsvaret har mistet et par profiler, men også fået rutinerede kræfter ind som Leonard Floyd og Maliek Collins.