Lets get to it

Indledningen i denne uge er quick and dirty. Her er en spiller på hver fantasy-position, der er ledig i mange ligaer, og som krystalkuglen tror på vil klare sig godt i denne uge.

Krystalkuglens week13 kukkeluren:

QB: Case Keenum

Keenum er lige så sexet et valg i fantasy som et parkeringsvagt-kostume på rollespils aftenen i den lokale swingerklub. Dog har han et lækkert match-up i denne uge imod Bengals, der er uden starter Andy Dalton på QB. Jeff Driskel vil få det svært imod Broncos defense der er i top 10, når det kommer til sacks, og top 5 ift. interceptions. Bengals forsvar vil derfor være mere på banen, end de synes er morsomt, og forvent at Keenum vil få en masse lækre minutter, imod det forsvar der tillader anden flest receiving yards og anden flest receiving touch downs.

 

RB: LeGarette Blount

Kerryon Johnson er ude endnu en uge med en knæskade. Blount trykkede 2 TDs ind i sidste uge imod Bears, og lagde dertil 100+ yards fra scrimmage. I denne uge møder Lions Rams. Krystalkuglen tror på at Lions vil komme ud og prøve at styre klokken med en god gang gammeldags ”pound the rock” football. Det virker som om at den eneste måde at kontrollere Rams offensiv på, er ved at holde dem fra banen, og det vil Lions forsøge ved at løbe bolden meget.

Blount vil være lead back, og vil samtidig selv stå for goal line carries, da han nok er den bedste power runner i ligaen, inden for red zone.

WR: Devin Funchess

Den her er lidt en spicy fætter. Funchess er tilbage fra en rygskade, men har logget træninger både torsdag og fredag. Han burde være klar til at gå ind og tage en del snaps, og imod Bucs er der rigeligt med chancer for at gribe bolde.

Det bliver spændende at se om han taber arbejde til D.J Moore, der har trådt fint ind i rollen som WR1 under Funchess’s skade. Krystalkuglen tror dog på at Funchess nok skal få sine targets, og med hans højde på 1.93 meter, vil han være en trussel i endzone. Cardinals stjerne CB Patrick Peterson er næsten 10 cm lavere end Funchess, og det er ikke engang sikkert at Peterson skal dække Funchess, nu hvor Moore også er i spil.

TE: Kyle Rudolph

Rudolph har både ligheder og forskelle med hans navnebror i julemandens rensdyrstald. Hans næse er også rød i koldt vejr. Til gengæld har han virkelig svært ved at finde vej, i hvert fald til end zone. Dette tror krystalkuglen dog på vil ændre sig imod Patriots, der tillader anden flest TDs til Tight ends, og 5. flest point til tight ends generelt. Ydermere kommer Vikings med Adam Thielen og Stefon Diggs på receiver-positionen, så der bliver rigeligt at holde øje med for Pats defense.

Kicker: Cody Parkey

Parkey har trendet nedad de seneste uger. Han har været ramt af Bears beslutning om at gå efter 2 point conversions tidligt i kampe. Dette er aldrig godt for en fantasy kicker. Dog synes jeg at match uppet i denne uge er favorabelt, da Bears møder Giants, der tillader flest point til kickere i år. Samtidig skal Chase Daniel igen starte for Bears. Daniel gjorde det godt i første kamp i Trubiskys fravær, men nu er der frisk film på ham, og jeg tror at Giants vil finde svagheder, der gør at drives stopper før end zone. Dette vil give Parkey mulighed for at sparke flere Field goals, og samtidig bliver snakken om 2 point conversions frem for ekstra point ligegyldig.

 

Defense: Colts

Udover rookie Darius Leonard er der faktisk ikke meget positivt at sige om Colts forsvar som enhed. De er dog heldige i, at de på den anden side af bolden har Andrew Luck, der er godt i gang med at sikre sig prisen ”Comeback player of the year”. Det holder forsvaret friskt langt hen i kampene, og det betyder meget på denne tid af sæsonen. Samtidig skal de spille imod Jags, der er i fuld implosions mode. Den offensive koordinator er blevet fyret, og Cody Kessler er blevet smidt ind på QB situationen. Kessler kan trylle en fed 0-8 record frem som starter.

Det er faktisk alle faktorerne omkring Colts forsvar, der gør dem til en lækker stream option og ikke forsvaret i sig selv.