Hvis du på søndag sidder og undrer dig over, at de sædvanlige storslåede indløb fra spillerne med ild og røg er væk, så er der en god forklaring.

NFL har nemlig bandlyst brugen af åben ild i forbindelse med NFL-kampe efter et ret voldsomt uheld i Tennessee i søndags.

Godt nok kom ingen personer til skade, men der var både åben ild og voldsom røgudvikling, da en af de pyrotekniske enheder væltede under holdenes indløb på banen i kampen mellem Titans og Colts.

Nu har den øverste ledelse så besluttet at lukke midlertidigt ned for al brug af ild og flamme-effekter i forbindelse med NFL-kampe, mens de undersøger sagen nærmere.

https://twitter.com/Breaking911/status/1173281973890093062

En talsmand for ligaen sagde, at hændelsen nu bliver gennemgået, og forbuddet vil mindst vare til og med gennemgangen er afsluttet.

Det udstyr, der skulle bruges til flammeshowet inden kampen, brød ud i lys lue små fem minutter før kickoff mellem Titans og Colts, og satte sågar ild til banen lige udenfor 5-yard linjen og dermed tæt på Titans omklædningsrum.

Tennessee er ellers kendt for god BBQ, men det her var åbenbart for meget for NFLs smag!

Besøg også vores nye madsite Eat My Sports, hvor du finder masser af lækre amerikanske opskrifter, inkl. flere retter med åben ild fra Tennessee!