Jacksonville Jaguars er videre i slutspillet efter en vild sejr over Los Angeles på 31-30, efter de var bagud 27-0.

Kicker Riley Patterson blev den store helt, da han ved stillingen 28-30 sparkede et field goal i sidste sekund for Jaguars, der fuldførte et magisk comeback.

Men det var historien om to halvlege for quarterback Trevor Lawrence, der kastede fire interceptions i første halvleg, men sluttede af med at kaste fire touchdowns i de sidste 31 minutter.

Jacksonville vandt kampen, efter de var bagud 27-0 midtvejs i anden quarter og leverede dermed den tredjestørste comeback-sejr i slutspillets historie.

Efter sin horrible start på kampen, hvor han kastede en interception på sit første kast, og kastede fire interceptions på Jaguars første syv angrebsserier gik quarterback Trevor Lawrence amok og sluttede med fire touchdowns og 288 yards.

Jaguars scorede på alle sine sidste fire angrebsserier, og Lawrence ramte på 23 af 29 kast for 253 yards og førte sit hold til 31 point. Jaguars vandt anden halvleg 24-3.

Med sit sidste touchdown-kast reducerede Jaguars til 30-26. Et extra point ville have gjort afstanden til et field goal, men Chargers Joey Bosa blev idømt en straf efter scoringen, som Jaguars valgte at acceptere med det samme og i stedet gik efter en two-point conversion.

Den sneakede Lawrence ind, så Chargers føring kun var på to point. Et modigt træk af headcoach Doug Pederson, der dermed gav sin kicker mulighed for at vinde kampen til sidst.

Chargers cornerback Asante Samuel Jr. leverede en historisk præstation med tre interceptions i første halvleg, som den første nogensinde i slutspillet, men den præstation går tabt i det monumentale kollaps Chargers leverede efter de kom foran 27-0.