Endnu en uge byder på endnu en mandagskamp.

Der venter et spændende matchup i Monday Night Football i denne uge, når Tennessee Titans tager imod Buffalo Bills. 

Begge mandskaber var i slutspillet sidste år, hvor de var blandt NFL’s stærkeste mandskaber, men i denne sæson har især Tennessee Titans fået en lidt mere svingende start på sæsonen.

Titans har godt nok vundet tre af deres fem kampe, men det har været måde halv- eller heldårlige hold som Jacksonville Jaguars, Seattle Seahawks og Indianapolis Colts. Samtidig fik de bank af Arizona Cardinals og tabte også til New York Jets, mens forsvaret og den offensive linje har haft det svært. 

I det andet ringhjørne er der Buffalo, der med quarterback Josh Allen ved roret bare buldrer videre. De tabte til Pittsburgh Steelers i premieren, men har siden vundet fire kampe i træk, og de ligner et hold, der er en reel bejler til Super Bowl.

Det er imidlertid Titans, der er hjemme natten til tirsdag, så mon de kan drille Bills?

Seneste nyt på skadesfronten
Der er blandet nyt fra lazarettet til Mike Vrabel og Titans.

Stjernereceiver Julio Jones vender således tilbage, efter at han har misset de seneste to kampe med en skade, og det giver dem selvsagt et ekstra giftigt våben i kastespillet. 

Til gengæld er deres anden stjernereceiver AJ Brown tvivlsom med sygdom, som driller ham dagen inden kampstart.

De er også helt sikkert uden deres velsagtens bedste cornerback i Kristian Fulton. I en i forvejen svag secondary er det ubehageligt over for Josh Allen og kompagni. Også linebacker Monty Rice er ude, ligesom receiver Chester Rogers og runningback Jeremy McNichols er ude. De er dog reserver.

Hos Bills er der stort set intet at skrive om. Alle er klar. 

Hold øje med…
Titans’ offensive linje mod Bills’ pass rush
Jeg overvejede at have fokus på Derrick Henry mod Bills’ stærke front, der har været det tredjebedste løbeforsvar i NFL hidtil i denne sæson. Men for at følge med Bills skal Titans simpelthen sætte point på tavlen.

Og det gør de først og fremmest ved at kaste den godt. 

Det kræver ikke mindst, at den offensive linje holder quarterback Ryan Tannehill mere eller mindre oprejst i løbet af kampen. Det er dog nemmere sagt end gjort, for de har allerede tilladt hele 20 sacks i sæsonen, hvilket er flest i NFL.

De stor også over for Bills’ pass rush, der har nydt fin succes i den indeværende sæson med femteflest sacks, omend de også har straffet nogle dårlige offensive linjer. 

Det kan blive et særdeles vigtigt matchup for Titans at vinde, hvis de skal have en chance for at følge med og vinde kampen.

Tre’Davious White mod AJ Brown og/eller Julio Jones
Og vi fortsætter med at have fokus på kastespillet. 

For Bills bliver det nemlig selvsagt vigtigt at lukke ned for Titans’ kastespil, og det vil kræve en god kamp fra Tre’Davious White over for AJ Brown eller Julio Jones eller begge to – det afhænger af, om han vil følge en af dem væk.

Tre’Davious White har været en fremragende spiller i nogle år og er stadig en god cornerback, selvom sæsonstarten har været lidt svingende fra hans side. Han kan passende levere en god kamp mandag aften. 

Og hvis White dækker den ene receiver – hvis de altså begge spiller – bliver den anden receiver også vigtig. Så skal han nemlig forsøge at straffe nogle af de mindre prominente cornerbacks. Det bliver spændende at følge, hvordan spillerne matches på kryds og tværs. 

Forudsigelse
Buffalo Bills har fået den klart bedste sæsonstart af de to hold, og deres angreb kan i den grad straffe Titans’ forsvar, tror vi. Samtidig bør forsvaret også kunne lukke lidt ned for Derrick Henry og gøre livet svært for Ryan Tannehill. 

Alt taler dermed for en sejr til Bills, og herfra lyder buddet, at det slutter 35-21 til gæsterne.