Ikke alene fik New York Jets stokkeprygl på 54-13, da de i sidste spilleuge gæstede divisionsrivalerne New England Patriots, men holdets unge quarterback, Zach Wilson, pådrog sig også en knæskade. Derfor har Jets hentet den tidligere Super Bowl MVP, Joe Flacco.

Selvom der ikke var store forventninger til Jets i år, har de ikke fået en idéel start på sæsonen. Holdet er 1-6, og holdets nye, store satsning og håb, Zach Wilson, har haft det meget svært. Han fører ligaen i interceptions, men i det mindste har fået spilletid på banen, hvor man bedst udvikler sine evner og udfolder sig som spiller.

Men i det pinlige 54-13 nederlag til Patriots, pådrog Wilson sig en mindre korsbåndsskade i knæet efter en grim tackling fra Lawrence Guy, der nu holder ham ude i to til fire uger.

For at fylde QB-rummet, sikre stabilitet, og måske at kunne hjælpe Wilson mentalt fremadrettet, har Jets hentet Joe Flacco tilbage til klubben efter et kort ophold i Philadelphia. For den 36-årige Flacco har Jets betalt et betinget sjetterundevalg i 2022-draften.

Om Mike White, der overtag for Wilson i sidste uge, eller nytilkomne Flacco starter i weekenden er endnu uvist.

Det nu ekstra hårdt prøvede Jets-manskab får ikke en nem opgave i weekenden, da de skal flyve til Cincinnati for at møde AFC’s første seed, Bengals. Kampen skydes i gang kl. 18.00 dansk tid, en time tidligere end normalt pga. skiftet til vintertid.