Fredag aften landede der lidt af en NFL-nyhed, da det kom frem, at Philadelphia Eagles har sendt pass-rusher Haason Reddick til New York Jets.

New York Jets er all-in.

Efter en katastrofal 2023, der nærmest sluttede på sæsonens tredje spil, da Aaron Rodgers blev skadet, har Jets haft en meget aggressiv tilgang til transfervinduet, hvor de har hentet flere interessante spillere ind.

Det fortsatte fredag, hvor klubben hentede Edge rusher Haason Reddick hos Philadelphia Eagles for et fremtidigt 3. runde valg i NFL-draften, der kan blive et 2. runde valg afhængig af spilletid og produktion.

Eagles var så interesserede i at komme af med Reddick, at de også betaler den million dollars, som han får for at være på holdkortet i 2024, mens Jets overtager resten af hans løn på 14,5 millioner dollars i 2024.

Mens Eagles i deres succes-sæson i 2022, hvor de nåede Super Bowl 57, havde et væld af stærke pass-rushere, der tilsammen sackede modstandernes quarterbacks 70 gange, hvor Reddick stod for de 16, så er klubben nu gået i anden retning.

De hentede Edge rusher Bryce Huff hos netop Jets i transfervinduet, og nu er altså blevet en slags bytte-bytte-købmand, hvor Reddick ryger den modsatte vej.

Det er en spændende og meget rutineret spiller, som Jets får fat i. Reddick er den eneste spiller i NFL-historien, der har lavet 10 sacks for tre forskellige klubber tre år i træk. Han lavede 11 for Cardinals i 2020, yderligere 16 for Panthers i 2021, inden han kom til Eagles og lavede 17 i 2022.

Den 29-årige Reddick spillede blot to sæsoner for Eagles, men lavede 27 sacks og fremtvang fem fumbles i 34 kampe. Nu skal han videre til sin fjerde klub på fem år.