New Orleans Saints er pressede på lønloftet, og det betød onsdag farvel til to markante spillere.

New Orleans Saints har fritstillet to af klubbens mere rutinerede spillere i form af tight ends Jared Cook og Josh Hill.

Josh Hill havde et år tilbage på sin kontrakt, mens Jared Cook stod til at blive free agent.

Saints er den klub i NFL, der er mest over lønloftet, og de skal ned på de ca. 180 millioner dollars, som lønloftet forventes at lande på, når NFL offentliggør tallet d. 17. marts.

Ved at fyre Josh Hill sparer Saints 2,5 millioner dollars på lønloftet, mens Cooks fyring ingen indflydelse har på lønloftet, men han skal til gengæld heller ikke have en ny stor kontrakt, der kan kan trække Saints pressede situation i den forkerte retning.

Den 33-årige Cook spillede de sidste to sæsoner for Saints, efter klubben hentede han i free agency i 2019. Hans tid i New Orleans blev ikke helt den succes mange havde forventet, selvom han greb 16 touchdowns i sine 29 kampe. Han greb dog kun 37 bolde i 2020, og det var altså ikke nok til, at Saints ønskede at forlænge ham.

Josh Hill er tre år yngre og har været hos Saints hele sin karriere. Han kom til klubben som undrafted free agent efter 2013-draften, og har startet 61 kampe på tight end for klubben siden. Han har grebet 15 touchdowns i sine otte NFL-sæsoner.

Hans spilletid og effektivitet gik dog ned efter Cook kom til klubben, og sidste år greb Hill blot otte bolde hele sæsonen. Alligevel er det en vigtig spiller Saints nu sender på porten, både i løbespillet og i omklædningsrummet.

Med Cook og Hill fyret kan man ikke ligefrem påstå, at Saints Tight End gruppe hører til blandt de mest kendte i ligaen. Adam Trautman, Garrett Griffin og Ethan Wolf er lige nu klubbens navne på den alsidige position.