New Orleans Saints-quarterback Drew Brees er blevet placeret på injured reserve og misser minimum tre uger. I første omgang hedder hans erstatning lidt overraskende ikke Jameis Winston, men Taysom Hill.

Det øjeblikkelige førerhold i NFC South, New Orleans Saints, må undvære Drew Brees i mere end bare denne weekend.

Quarterbacken er blevet sat på injured reserve og kommer dermed – som minimum – ikke i spil i de næste tre uger.

Forventningen har været, at den tidligere Tampa Bay Buccaneers-quarterback Jameis Winston, der også erstattede Drew Brees i anden halvleg af kampen mod San Francisco 49ers, ville overtage den midlertidige plads bag center.

Men ifølge både ESPN og NFL Network bliver det alt-mulig-manden Tayson Hill, der starter for Saints, når de søndag får besøg af ærkerivalerne Atlanta Falcons.

Cheftræner Sean Payton ville fredag ikke bekræfte, at Taysom Hill for nu er den startende quarterback, men alle meldinger tyder på det.

New Orleans Saints forlængede i offseason kontrakten med Taysom Hill, så han nu spiller på en toårig aftale til 21 millioner dollar. Det er et pænt beløb for en såkaldt gadget-spiller, så det bliver spændende at se, om Taysom Hill kan være svaret som fremtidens quarterback for Saints.