Ifølge NBC Boston og Boston Herald havde New England Patriots’ to mest markante skikkelser tirsdag et ufrugtbart telefonmøde.

Angiveligt har Bill Belichick og Tom Brady ikke talt sammen siden Patriots tabte i slutspillet. Altså før tirsdag, hvor de havde en telefonsamtale.

Og ifølge Tom Curran fra NBC Boston og Karen Guregian fra Boston Herald har kilder tæt på Patriots fortalt dem, at samtalen om Tom Brady’s forestående fremtid “ikke gik godt”.

Tom Bradys bliver for første gang i karrieren free agent pr. 18. marts, og der har allerede været flere rygter ude om, at han ville skifte til LA Chargers eller de nye Las Vegas Raiders på en aftale til en lille halv milliard kroner.

Det var første gang, Belichick kontaktede Brady om hans kontraktsituation og forklarede, hvordan Patriots-organisationen ser fremtiden. Insider-kilden ville ikke kaste yderligere lys over samtalen, men kunne blot konstatere, at den ikke var særlig produktiv.

Seneste rygte om Bradys fremtid inkluderer en handel med San Francisco 49ers, hvor Jimmy Garopollo kommer hjem til New England og Brady tager til 49ers. Det virker dog som ret søgt, men er ikke desto mindre blevet rapporteret af den erfarne Tom Curran, der til daglig dækker holdet.

Tom Brady lader til at tage situationen med ophøjet ro og fortalte for nylig i et radioshow, at han vil være tålmodig i hele processen og i første omgang har fokus på en ferie med familien.

Brady’s kone er den berømte brasilianske fotomodel Gisele Bündchen. Flere medier spekulerer i, at hun trækker lidt i trådene og gerne vil til Hollywood. Her ville en kontrakt med Chargers eller Raiders være mest hensigtsmæssig for Brady, mens andre bejlere som Colts, Buccaneers og Titans virker mere usandsynlige.

Faktum er, at der næppe kommer noget frem før efter 18. marts, men at Brady’s beslutning kommer under intens medieovervågning.