Patriots og Antonio Brown er enige om en kontrakt af et års varighed, der kan indbringe stjerne-receiveren op til 15 millioner dollar.

Få timer efter Antonio Brown er blevet fyret af Oakland Raiders, har den højst kontroversielle wide receiver fundet et nyt hjem. Mindre overraskende ligger det nye hjem i nordøstlige USA hos New England Patriots. Det skriver ESPN’s Adam Schefter.

Læs mere: Raiders fyrer Antonio Brown

Browns aftale med Patriots er ifølge Schefter på ét år med en værdi op til 15 million dollar, heraf er ni millioner dollar den såkaldte ‘signing bonus’ (bonus ved kontraktunderskrivelse, red.)

Antonio Brown har i den seneste måned været involveret i den ene skøre sag efter den anden i Oakland. Senest kulminerede det med nedenstående optagelse af en telefonsamtale med Jon Gruden, før Brown tidligere i dag (lørdag den 7. september, red.) bad om at blive fritstillet, efter Raiders havde udnyttet muligheden for at fjerne hans garanterede penge i kontrakten.

Læs mere: Brown publicerer video af privat telefonsamtale med Jon Gruden

Patriots blev straks efter fyresedlen til AB nævnt som en af de varmeste kandidater til at lande en aftale med den problemopsøgende angrebsstjerne på grund af Bill Belichicks succes med at hente og bringe det bedste ud af kontroversielle personligheder. Og det er nu sket – tilsyneladende til begejstring for hovedpersonen selv.

Det store spørgsmål er så nu, om Patriots-træneren virkelig kan lykkes med det denne gang, for Antonio Brown virker til at kæmpe med flere indre dæmoner end nogen tidligere spiller i New England.

Kan eksperimentet lykkes, er der ingen tvivl om, at de forsvarende Super Bowl-mestre får et uhyggeligt stærkt (kaste)angreb med Brown, Julian Edelman og Josh Gordon – og så selvfølgelig ham dér Tom Brady.

Antonio Brown kommer dog ikke i spil til New England Patriots’ sæsonpremiere søndag mod Browns’ tidligere klub, Pittsburgh Steelers, da han er blevet tilknyttet holdet efter deadline i forhold til at blive registreret som Patriots-spiller til opgøret.