Triangle Razorbacks åbner 2019-sæsonen hjemme mod AaB 89ers, og værterne fra Vejle må tage favoritrollen på sig.

Skrevet af nationalligaen.dk / Martin Madsen

Kalenderen siger, det er forår, og det er lig med en ny sæson i National Ligaen. Triangle Razorbacks åbner deres sæson og anden spillerunde hjemme på det Gamle Atletik Stadion i Vejle mod AaB 89ers. Vildsvinene fra Vejle må anses for igen at skulle kæmpe med om mesterskabet, hvor det i sidste sæson blev til et nederlag i Mermaid Bowl til rivalerne fra Copenhagen Towers. AaB 89ers sluttede i midten af tabellen sidste år.

Dette opgør er dog det første for begge mandskaber denne sæson, så intet er givet på forhånd, da første kamp altid er speciel, men Triangle Razorbacks er dog favoritter til at tage sejren.

Sådan har de to hold forberedt sig op til sæsonen
I Triangle Razorbacks har de generelt haft en god forberedelse til denne sæson i National Ligaen både på det kvantitative og det kvalitative aspekt. Det eneste minus for dem er, at de har haft en del skader i optakten, men nu har alle mand klar på nær to spillere. Så trænerteamet har gode muligheder for at sætte det stærkeste hold søndag.

AaB 89ers har også haft en fin off season, hvor de blandt andre har mødt netop Triangle Razorbacks, der dog mødte op med en del skader i en scrimmage. De kommer med et slagkraftigt hold søndag, så de er parate til at give vildsvinene kamp til stregen. En sejr vil give dem selvtillid til fremtidige møder med de andre tophold i ligaen.

Det taktiske aspekt
For hjemmeholdet handler det om i kampens start at finde rytmen i angrebet, som er nøglen til en god start. I forsvaret vil de fokusere på at lukke ned for de store spil i luften fra AaB 89ers, der har en dygtigt quarterback samt gode receivere, så der skal der ind og lægges pres på.

For nordjyderne handler det om at få lukket ned for både løbe- og kastespillet hos Triangle Razorbacks, når de er på den defensive side af bolden. Offensivt vil de gerne kunne sætte deres receivere i spil ved forskellige formationer.

Kampinfo
Kampen finder sted søndag den 7. april på Vejle Gl. Stadion Helligkildevej 2, klokken 16.00.

Læs mere om kampen på Facebook-begivenheden.

Kampen kan live-streames på Zibrasport.dk ved at klikke her.