Det blev en utrolig spændende og seværdig kamp, da Triangle Razorbacks hjemme slog AaB 89ers med 46-42 i begge holds første kamp i denne sæson.

Skrevet af nationalligaen.dk / Martin Madsen

Razorbacks startede godt
Hjemmeholdet blev spået en storsejr inden kampen, men de gæstende nordjyder kæmpede bravt og gav hjemmeholdet kamp til stregen søndag.

Allerede på det første spil kom Triangle Razorbacks foran mod AaB 89ers, da Reed Gottula fandt Niko Lester, der kunne i hans velkendte høje fart løb langs sidelinjen og hele vejen til endzone for et touchdown. Udeholdet svarede dog hurtigt igen og fik udlignet på måltavlen kort tid efter, men så tog vildsvinene ellers grebet om kampen. Geoffrey Lewis blev generelt sat godt i spil i første halvleg, hvor det blev til to touchdowns fra hans side. Det første blev sat i stand af en god blokering fra center Mikkel Hansen.

AaB 89ers var mødt op med ti mand mindre end dagens hjemmehold, men det var ikke til at se i kampen. En velspillende quarterback Alexander Kronborg tog sig god tid om hvert enkelt spil, så spillet bliver sat korrekt op til hans receivere. Blandt andet scorede Jacob Callesen en flot touchdown, hvor han hentede bolden højt oppe i luften og lige præcis fik foden indenfor i hjørnet af endzone, da han landede. Nytilgangen, Benedict G. Von Jagow, scorede første havlegs sidste touchdown via lækkert fodarbejde. AaB 89ers var fint med ved pausen på trods af en Triangle Razorbacks føring på 33-20. Det eneste Vejle-holdet kunne være utilfreds med efter første halvleg, var de fem offsides, de laver.

AaB 89ers giver kamp til stregen efter pausen
Nordjyderne åbnede tredje quarter med et onside kick, hvor de tog Razorbacks på sengen og erobrede bolden. På det efterfølgende spil fra 15 yard-linjen fandt Alexander Kronborg Jacob Callesen i endzone, og efterfølgende formåde AaB også at score på deres to-point-conversion. Da Reed Gottula kort efter var på bolden, fumblede han, og AaB 89ers var over bolden med det samme. En perfekt start for dem på anden halvleg.

Det lykkedes 89ers at være foran to gange i kampen, men hjemmeholdet fik deres forventede hjemmesejr alligevel. Det gjorde de blandt andet ved, at Geoffrey Lewis fortsatte sit flotte spil ved atter engang at stå for to touchdowns, som var flot sat op af hans quarterback, Reed Gottula, der var ude med en skade i sidste sæson. En velspillende Geoffrey Lewis måtte dog forlade banen humpende. Fjerde quarter bød på flotte angrebsserier fra begge hold, men Triangle Razorbacks formåede også at fortsætte med at lave offsides. Otte i alt lavede de i opgøret.

Det var en underholdende kamp fra start til slut, som endte med en hjemmesejr til Triangle Razorbacks på 46-42 over AaB 89ers. Vi fik altså hele 88 point. Hvis 89ers spiller sådan resten af sæsonen, så lover det godt for dette års kampe i National Ligaen.

Scoringer

1. quarter
6-0 Niko Lester (PAT no good)

6-6 Mads Christiansen (2 point no good)

12-6 Geoffrey Lewis

13-6 Rasmus Dinesen (PAT)

19-6 Geoffrey Lewis

20-6 Rasmus Dinesen (PAT)

2. quarter
20-12 Kasper Kaufmann

20-14 Kasper Kaufmann

26-14 Benedict G. Von Jagow

27-14 Rasmus Dinesen (PAT)

27-20 Jacob Callesen (2 point no good)

33-20 Benedict G. Von Jagow

3. quarter
33-26 Jacob Callesen

33-28 Kasper Kaufmann (2 point good)

33-34 Jacob Callesen (2 point no good)

39-34 Geoffrey Lewis (2 point no good)

39-40 Jens Ole Kaae Jensen

39-42 Mads Christiansen (2 point good)

4. quarter
45-42 Geoffrey Lewis

46-42 Rasmus Dinesen