Nu er der kun tre dage til draften, og Gul Kluds skribenter har leget GMs og valgt de første 32 spillere.

Og allerede med tredje pick i draften kommer den første store overraskelse. QB Trey Lance overhaler Zach Wilson, der i stedet falder til Lions på pick 7.

Der bliver som forventet valgt fem quarterbacks i første runde, hvor også New England Patriots får fingrene i deres (forhåbentlig) nye store quarterback.

Denne mock draft er uden handler, så vi har altså lavet de første 32 picks uden hensyntagen til eventuelle trades på draftday.

Hvad synes du om din klubs valg? Smid en kommentar her eller på facebook.

Pick 1-16

1

Jacksonville Jaguars

Trevor Lawrence, QB, Clemson 

GM Nikolaj Sattrup:
Der kan slet ikke herske nogen tvivl. Trevor Lawrence er det største quarterback-talent, draften har set i mange, mange år. Han har fremragende football-intelligens, forrygende armtalent og tre års startererfaring fra et af de bedste programmer i college. Efter årevis med quarterback-problemer har Jacksonville Jaguars endelig fundet sin frelser. In Trevor we trust.han har været førstevalg i 2021-draften siden han blev starter for Clemson collegeholdet i 2018. Nu kommer han til Jaguars, og måske ændres magtforholdet i hele NFL.

2

New York Jets

Justin Fields. QB, Ohio St.

GM Marc Skafte-Vaabengaard:
Jets manglede en quarterback, og det får de her. Jeg elsker Justin Fields' spillestil. Han er en moderne NFL quarterback, og hans mobilitet og evne til at holde spil i live minder mig rigtigt meget om Russel Wilson. Han skal pudses til i kanterne, specielt når man kigger den mentale del af spillet, hvor han stadigvæk kan træffe forkerte beslutninger. Men han har et enormt potentiale og talent, hvilkert gør at jeg tror på, at Fields kan blive en fremtidig stjerne i NFL.

3

San Francisco 49ers  

Trey Lance, QB, North Dakota St.

GM Jacob Dissing Graversen: 
Jeg havde bestemt håbet, at Jets havde taget Zach Wilson, som alle forventer de gør i virkeligheden. Det var dog ikke tilfældet, og jeg og 49ers må derfor kun drømme om Justin Fields. I stedet bliver den fremtidige quarterback i San Francisco den meget unge Trey Lance. Det var svært at vælge den til tider spektakulære Wilson fra, men med Kyle Shanahan som træner, så går jeg Lances' spilintelligens, gode teknik og spændende atletiske evner. Selv hvis han ikke er klar fra dag ét grundet at have spillet på et lavere collegenivuea, så er potentialet stort og med Garoppolo på holdet kan man have råd til at køre Lance i stilling til senere på sæsonen

4

Atlanta Falcons

Kyle Pitts, TE, Florida

GM Marc Skafte-Vaabengaard::
Telefonlinjen var åben, men ingen sprang til, og det er Falcons egentlig godt tilfredse med. Matt Ryan er stadigvæk ved roret, og det bliver han ved med at være et par år endnu. Derfor kigger jeg mod et nyt offensivt våben. Kyle Pitts bliver den første tight end til at blive valgt så i højt i en NFL draft, men hvilken spiller han er. Et vanvittigt talent der hurtigt kan blive et match-up mareridt for alle cornerbacks i NFL. Specielt med Julio Jones på den anden side. Der skal ske noget markant hvis Falcons skal nå i endnu en Super Bowl med Ryan, og det er Pitts et udtryk for. #BuuhMarcMvhDolphins

5

Cincinnati Bengals 

Ja'marr Chase, WR, LSU

GM Nichlas Mohrsen:
Bengals har brug for playmakere og bodyguards til Joe Burrow. Bengals har hentet Riley Reiff i free agency, hvilket giver frihed til at tage draftens største playmaker og Burrows holdkammerat fra LSU

6

Miami Dolphins

Devonta Smith, WR, Alabama

GM Anders Kaltoft:
Håbet var egentlig, at Pitts ville være her, men Falcons' GM Marc Skafte-Vaabengaard var en hejre, så jeg stod med valget mellem Smith, Waddle og Sewell. Da Dolphins tog Austin Jackson, Robert Hunt og Solomon Kindley til den offensive linje sidste år, valgte jeg at hoppe på en receiver, selvom Sewell var helt enormt fristende. Smith falder i medierne og måske også i den endelige draft pga. den lave vægt, men hans evner som ruteløber er fabelagtige. Samtidig har Dolphins en fysisk receiver i DeVante Parker og en speedster i Will Fuller. Der tilføjer Smith bare et andet element og vil gøre unægteligt gøre Tuas liv nemmere.

7

Detroit Lions

Zach Wilson, QB, BYU

GM Teis Joranger:
Planen var egenlig at tage Sewell, men af uforklarlige årsager er Zach Wilson tilgængelig. Jeg ved, at Jared Goff er hentet ind for at starte i år, men jeg er ikke glad for Goff på lang sigt, så vil jeg hellere investere i spillets vigtigste position. Wilson har alt det, som Goff ikke har, i form af super x-faktor, når der skal skabes noget på egen hånd. Giv ham lidt tid, så han får styr på at spille bedre i struktur, og så har han potentielt hele pakken.

8

Carolina Panthers

Penei Sewell, OT, Oregon

GM Victor Risager: 

Da jeg så Zach Wilson falde, krydsede jeg fingre for, at han ville falde hertil. Det skete ikke, men så var det ikke svært at vælge Penei Sewell. Den 20-årige offensive tackle betragtes som et kæmpetalent, og Panthers' offensive linje har brug for en hel del hjælp. Nu har vi en mand i Penei Sewell, der kan dække venstre tackle i det kommende årti. Så må vi håbe, at Sam Darnold kan drage nytte af lidt bedre beskyttelse...

9

Denver Broncos

Rashawn Slaser, OT, Northwestern

GM Magnus Jølnæs
De fire første quarterbacks er væk, og Mac Jones interesserer ikke. Derfor kigges der mod den offensive linje, der er lidt usikker på højre tackle, hvor Ju'Wuan James har vist sig upålidelig. Slater er dejlig teknisk poleret og vil hurtigt komme på banen.

10

Dallas Cowboys

Patrick Surtain II, CB, Alabama

GM Marc Skafte-Vaabengaard
Howdy Patrick! Der er styr på angrebet, men forsvaret mangler hjælp. Sidste år draftede Cowboys cornerback Trevon Diggs, og nu får Dan Quinn den måske bedste cornerback i draften, i Patrick Surtain fra Alabama. Han falder på et tørt sted, og selvom de stadigvæk har mangler, så begynder Cowboys for alvor at se farlige ud.

11

New York Giants

Micah Parsons, LB, Penn St.

GM Jonas Pedersen:

Daniel Jones og Giants-angrebet har fået hjælp af nytilkomne Kenny Golladay og Kyle Rudolph. På den anden side af bolden er Adoree’ Jackson blevet tilføjet en nu yderst potent Giants seconday. Selvom pass rush nok er holdets største need, går jeg med den lynhurtige og stærke Michah Parsons, der har potentiale til at blive en af liganes bedste linebackere. Med sin fart og eksplosivitet fungerer han ikke kun fint i opdækningen, han formår også at være en effektiv blitzer. Han vil give Giants-forsvaret et nyt element

12

Philadelphia Eagles

Jaycee Horn, CB, South Carolina

GM Teis Joranger:

Ja'Marr Chase og Devonta Smih er begge valgt, og jeg synes ikke, at Waddle kommer med dét, som Eagles mangler. Derfor kigger jeg mod forsvaret, som også mangler noget talent. Især cornerback-positionen er ikke imponerende, og både Horn og Surtain giver mening. Nu er Surtain ikke tilgængelig, så Horn giver Eagles en fysisk og atletisk cornerback med noget x-faktor. Ham og Slay bliver en duo med masser af flair og store spil.

13

Los Angeles Chargers

Caleb Farley, CB, Virginia Tech

GM Dennis Cordsen

Chargers mangler virkelig en venstre tackle, og der er mange i årets draft. Caleb Farley er dog et unikt talent, synes jeg, og selvom der er noget at skyde på senere, betyder en fremragende cornerback bare mere end en fremragende tackle. Derfor må Chargers tage en af de mange tackles, der bør være tilgængelig i anden runde.

14

Minnesota Vikings

Alijah Vera-Tucker, OL, USC

GM Marc Skafte-Vaabengaard:

Vikings havde behov for at nogen tog deres offensive linje seriøst, og det gør jeg med dette valg. Vera-Tucker er nok det bedste talent blandt de indvendige linejfolk, og han bør starte fra dag 1. Skol!

15

New England Patriots

Mac Jones, QB, Alabama

GM: Alexander Paaske
Hvis Mac Jones er der så sent i draften, så er det en no-brainer. Patriots henter fremtidens styrmand og håber, at han føre Patriots tilbage til duks i AFC East og NFL.  

16

Arizona Cardinals

Jaylen Waddle, WR, Alabama

GM: Jacob Dissing Graversen:

Det umiddelbart største problem for Cardinals er på cornerback-pladsen, men idet Surtain, Horn og Farley alle er valgt, så ryger der en angrebsspiller til ørkenen. Trods at have flere kvalitetsspillere på de sjove angrebspositioner, så har offensiven i Arizona været skuffende. I denne offseason har holdet hentet AJ Green til, men han og Deandre Hopkins er for ens i deres spil og holdet mangler en dynamisk playmaker. Waddle er netop den. Den lynhurtige Alabama-receiver bliver af de fleste eksperter sammenlignet med en type som Tyreek Hill, der ikke blot er hurtig i en lige linje, men eksplosiv i de små rum på banen. Kliff Kingsburry og Kyler Murray bør juble over at kunne tilføje så dynamisk en spiller til angrebet. Han er ikke den mest komplette ruteløber, men når man ser på, hvor ensformigt Hopkins har været brugt, og han stadig har haft succes, så tror jeg ikke det gør noget for Arizona