Brandudsalget fortsætter hos Miami Dolphins, der sender safety Minkah Fitzpatrick til Pittsburgh Steelers for et første-runde-pick i 2020-draften.

Det er en god handel for alle parter. Steelers forstærker en bagkæde, der er blevet udstillet i de to første kampe. Dolphins får et draft pick, der kan blive ganske højt, hvis Steelers fortsætter med at tabe, og Fitzpatrick kommer væk fra en uholdbar situation i Miami.

Læs også: Big Ben færdig for sæsonen

Dermed har Dolphins nye trænerstab sikret sig endnu et højt draft pick i 2020, hvor status nu er tre picks i første runde, to picks i anden runde, plus ekstra picks i alle runder derefter.

Derudover har de også allerede to picks i de første to runder i 2021.

Den 22-årige Fitzpatrick kom ind i ligaen sidste år, hvor Dolphins draftede ham som den første safety med pick nr. 11.

Han spillede i alle 16 kampe i sin rookie-sæson og startede de 11. I år har han startet begge kampe for et Dolphins-forsvar, der har tilladt rekordhøje 102 point i de to første kampe.

Han havde ikke den bedste kamp i spilleuge 1, hvor han ifølge den offcielle statistik tillod tre touchdowns i det ydmygende nederlag på 59-10.

Fitzpatricks bedste play i NFL var en interception i 2018 mod Minnesota Vikings, som han returnerede til touchdown, og samtidig fik vist sin hurtighed.

Dolphins møder Steelers på udebane i Monday Night Football i spilleuge 8.