Miami Dolphins general manager Chris Grier “forventer fuldt ud”, at Ryan Fitzpatrick vender tilbage til holdet i 2020-sæsonen

Fitzpatrick har endnu ikke offentliggjort, at han vil tage endnu en sæson i NFL, men Miami Dolphins’ general manager Chris Grier “forventer fuldt ud”, at den 37-årige quarterback gennemfører sidste sæson af sin nuværende kontrakt med holdet. Det udtalte han under Senior Bowl.

Det vil i så fald være Fitzpatricks 16. sæson i en NFL-karriere, der har budt på otte forskellige arbejdsgivere.

Det ottende hold – Miami Dolphins – underskrev Fitzpatrick en to-årig kontrakt med før sidste sæson. Forventningerne til holdet var lave, og flere beskyldte ligefrem Dolphins for at have planer om at tanke – tabe med vilje – for at få et bedre draftvalg i 2020-draften.

De beskyldninger blev ikke mindre af, at Fitzpatrick ikke ligefrem var i kampform, da han mødte ind til holdets træningslejr.

Fitzpatrick endte dog med først at vinde starterjobbet fra Josh Rosen og dernæst føre Dolphins til fem flotte sejre – blandt dem en 27-24 overraskelse over Super Bowl-mestrene New England Patriots. Han blev efter sæsonen kåret til Miami Dolphins’ 2019 MVP.

Fitzpatrick sluttede sæsonen med 3.529 kasteyards, 20 touchdowns og 13 interceptions.

Selvom han vender tilbage til Dolphins, er det ikke sikkert, at han igen får lov til at lede angrebet. Miami er en af topkandidaterne til at vælge en quarterback i årets draft.

Skriv en kommentar