Miami Dolphins havde travlt i sidste forår. 17 spillere blev hentet ind og blandt dem var nogle af sidste årsdyreste kontrakter at finde.

Alligevel har Miami efter blot ét enkelt år valgt at skille sig af med både Kyle van Noy (fik sidste år en kontrakt på 4 år og $51 mio), Shaq Lawson (fik sidste år en kontrakt på 3 år og $30 mio), Jordan Howard (fik sidste år en kontrakt på 2 år og $9,75 mio) og i går Ereck Flowers (fik sidste år en kontrakt på 3 år og $30 mio).

Det er Washington Football Team, som har sikret sig Ereck Flowers, der siden 2015 draften har været et kæmpe flop. Flowers blev valgt med 9. valget af New York Giants, der håbede at få en ung og ubehagelig run blocker, der blandt andet blev sammenlignet med Anthony David. han fik dog aldrig forløst det store potentiale og han er nu på sit 5. hold på 5 sæsoner (to gange har været hos Washington).

Washington får også et draftvalg fra Dolphins (#258) i handlen, mens de sender #244 valget til Miami. Det har altså kostet Washington 14 pladser i 7. runde, at få Flowers.

Miami var desuden nødt til at omstrukturere kontrakten for overhovedet kunne få noget for ham.