Miami Dolphins’ receiver DeVante Parker kæmper for at blive sin skade kvit til søndagens divisionsopgør mod Buffalo Bills.

Det var ikke just en drømmestart for Brian Flores og co., da Miami Dolphins både tabte til New England Patriots i søndagens åbningskamp. Foruden nederlaget måtte angrebets profilerede receiver DeVante Parker udgå med en forstrækning.

Skaden har rejst bekymring i og omkring Miami Dolphins, da angrebet ellers er tyndt besat på receiverpositionen med Preston Williams, Jakeem Grant og Isaiah Ford.

Men noget kunne tyde på, at DeVante Parkers forstrækning ikke er lige så slem som først frygtet. Således er Parker tilbage på træningsbanen allerede i dag, hvilket må betyde, at han er i spil til at spille i Dolphins’ kommende divisionskamp mod Buffalo Bills.

Det er langt fra første gang, at DeVante Parker døjer med skadeskvaler. Den 27-årige receiver har kun formået at gennemføre en enkelt sæson i NFL uden at have været fraværende undervejs med skader. Derfor havde Parker også udtalt, at det var ét af hans primære mål for 2020 at holde sig skadesfri.

DeVante Parker nåede at gribe fire bolde for 47 yards i søndagens opgør mod New England Patriots, inden han måtte lade sig udskifte.