Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse, og i år tager vi det hele til nye højder! Derfor vil du fremover kunne finde alle opskrifter på Eatmysports.dk. Siden er skabt af Claus Elming og de to huskokke Stefan Leth Elbæk og Marc Skafte. På siden vil du kunne finde helt nye videoopskrifter, almindelige opskrifter, anmeldelser samt komme en tur i TV-køkkenet med vores huskokke. Football er nemlig ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser.

madoptakt juicy lucy

Vi er klar til uge 2! I denne første uge af sæsonen sætter vi fokus på mødet mellem divisionsrivalerne Green Bay Packers og Minnesota Vikings. Vi giver dig en madoptakt med videoer på “Juicy Lucy” burger og en lækker dessert fra Wisconsin!

Bløder Packers virkelig ost? – Det gør denne “Juicy Lucy” burger fra Minnesota 

Puha, det er noget at et brag vi får her tidligt i sæsonen, og det skal fejres med en rigtigt klassiker fra Minnesota! ,

Og det er nok ikke helt tilfældigt, at det netop er i Minnesota, at man er kendte for en burger, der, i mangel af et bedre ord, “bløder” ost ud af bøffen. For når Vikings tager til Wisconsin på søndag, er det ikke bare med en mission om en vigtig divisionssejr, men også for at se om Aaron Rodgers & Co. virkelig bløder ost! Forsvaret vil være over Rodgers som fluer omkring en blåskimmel, og runningback Dalvin Cook vil skære sig igennem den defensive linje som en smøreost smelter på en varm sommerdag!

Og den eneste rigtige måde at fejre et oste”blodbad” på, er at gøre som en rigtigt lilla viking. Nemlig med en Juicy Lucy! 

Vi har lavet en video der guider dig trin for trin så du kan blive klar til at støtte de lilla helte på deres ostetogt! Lad hornet lyde, quarterbacken falde og osten smelte! Skol!

Se med her og find flere opskrifter på www.eatmysports.dk

Sejren smager sødt – ligesom denne dessert fra Wisconsin

Green Bay Packers viste i uge 1 af den nye sæson, at de for alvor skal tages alvorligt i NFC North. Specielt fordi at det virker til, at de i år kan gøre noget, som de ikke har gjort længe: dominere på forsvaret. Ostehovederne har været vandt til at se Aaron Rodgers lede dem til sejr, men nu kan se frem til, at deres forsvar træder ind i kampen, og tager luften helt ud af Kirk Cousins.
Og der er vel intet så sødt som en sejr? Og vel slet ikke når det er over en divisionsrival. Derfor tilføjer vi lidt mere sødt med en rigtigt Wisconsin-ret til rigtigt at gnide salt i såret.. “You like that, Kirk”?

Vi har lavet en video, der guider dig trin for trin, så du kan blive klar til at støtte din ostehoveder, når sejren skal nydes! Sejren er sød, og det er vores dessert også! 

Se med her og find flere opskrifter på www.eatmysports.dk

Så er det vidst kun tilbage at sige: “God kamp derude, og velbekomme”!

Find mere om eatmysports på:
Facebook: https://www.facebook.com/eatmysportsdk/
Twitter: https://twitter.com/EatMySportsDk
Instagram: https://www.instagram.com/eatmysportsdk/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFH45rgLr4xz5tqf5gVLSVw

Til info: Det skal nævnes, at vi ikke er uddannede kokke, men bare er to “kulturtosser” med en stor kogebogssamling, der har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

Husk at du kan læse sidste sæsons madoptakter lige her!