Den pålidelige Adam Schefter fra ESPN melder, at årets udgave af Hard Knocks kommer til at dække både Los Angeles Rams og Chargers i 2020.

Vanen tro – og med diverse forbehold for konsekvenserne af coronavirus – kommer HBO til at dække sæsonopstarten i NFL ved at give et unikt indblik i holdforberedelserne. Normalt pålægger NFL et enkelt hold at deltage i serien – medmindre et hold melder sig frivilligt.

I år kan vi i stedet se frem til at følge to hold i Hard Knocks. ESPN’s pålidelige Adam Schefter har således meldt, at Hard Knocks kommer til at følge begge hold fra Los Angeles i form af Rams og Chargers. Det vil være første gang, at HBO følger to mandskaber parallelt under sæsonforberedelserne.

Der er kommet tvivl om, hvorvidt de to hold fra Los Angeles overhovedet kan flytte ind på deres nye stadion i 2020. Det skyldes, at der er blevet konstateret tilfælde af coronavirus på byggepladsen. Ydermere er der fortsat tvivl om, hvordan håndteringen af coronavirus får betydning for NFL-holdenes foreberedelser og den kommende 2020-sæson.

Læs mere om den mulige forsinkelse af det nye stadion i Los Angeles her.

Efter den nuværende plan skal NFL påbegynde sæsonforberedelserne til sommer, hvortil vi kan se frem til at opleve Hard Knocks til august i løbet af holdenes pre season.

I den seneste sæson fulgte HBO det daværende Oakland Raiders, hvor seerne fik et underholdende (og skræmmende) førstehåndsindtryk af kontroverserne omkring Antonio Brown, der i sidste ende fik ham fritstillet.

Los Angeles Rams har tidligere medvirket i Hard Knocks. Det skete i 2016, hvor holdet netop var flyttet fra San Diego til Los Angeles.