Som de første i Danmark tilbyder Gul Klud og LA Travel nu, at du kan købe billet til en NFL-oplevelse i London i 2019.

NFL har allerede meldt ud, at der er fire London-kampe på programmet i 2019, og at der vil blive spille to på Wembley og to på Christian Eriksens nye hjemmebane White Hart Lane i Tottenham.

Gul Klud og LA Travel sendte over 400 danskere til NFL i London i 2018, og alle tre kampe på Wembley var totalt udsolgt. Der vil blive endnu større rift om biletterne til næste år, når Tottenhams bane tages i brug, og der dermed “kun” er plads til 65.000 tilskuere i modsætning til Wembleys 85.000.

Derfor skruer vi også nu et helt unikt tilbud sammen, hvor du til landets bedste pris får mulighed for at reservere din plads til kamp i London, og første senere beslutter dig for, hvilken kamp du vil se!

Læs mere om tilbuddet og bestil din plads nu.

NFL har endnu ikke meldt ud hvilke hold, der skal over Atlanten til næste år eller hvilke datoer, der bliver spillet på, men du kan allerede nu sikre dig en valgfri plads til én kamp på et af de to på stadioner.

I de ti år, der er blevet spillet amerikansk fodbold i England, har 29 af de 32 hold taget turen til England. Kun Green Bay Packers, Carolina Panthers og Houston Texans har stadig til gode at spille på engelsk græs. Det er svært at forestille sig, at mindst et af disse hold ikke kommer på besøg næste år, og allerede nu rygtes det at Packers endelig kan ses på europæisk græs.

Ring til LA Travel nu på 89880484 og vær sikker på at få en billet til næste års kampe i England.

Turen inkluderer fly, hotel, oplæg med Jesper Elming og billet til kampen.

Køb din tur nu!

PS Glemte vi at sige, at det er den perfekte julegave til manden, der har alt!