NFL har løftet sløret for, hvornår de løfter sløret for årets kampprogram. Og de internationale kampe kommer i start maj.

NFL kommer med hele kampprogrammet for 2022-sæsonen torsdag d. 12. maj, eller rettere natten til fredag, når ligaen offentliggør samtlige kampe og datoer kl. 02 dansk tid.

Men der kommer drypvis kampe hist og her, blandt andet alle de internationale kampe, som allerede bliver offentliggjort onsdag d. 4. maj formodentlig på et tidspunkt, der er mere humant for de europæiske fans.

Ligaen åbner lidt overraskende offentliggørelse af kampprogrammet i forbindelse med første runde af NFL draften på torsdag, hvor de løfter sløret for 2022-sæsonens torsdagskampe.

Packers, Bucs, Saints og Jaguars kommer til Europa

Som vi tidligere kunne røbe her på Gul Klud, så får Tampa Bay Buccaneers hjemmebane i München-kampen til efteråret, og så kommer Green Bay Packers endelig til London, når de skal spille en hjemmekamp på Tottenham Hotspur Stadium.

New Orleans Saints kommer også til London og skal ligeledes spille i Tottenham, mens Jacksonville Jaguars, der efterhånden er blevet fast inventar i London, efter en enkelt kamp i Tottenham sidste år vender tilbage til Wembley i efteråret.

Skal du med til NFL i London 2022?

Vil du med til London i efteråret og se Aaron Rodgers og Packers eller en af de andre to kampe i den engelske hovedstad, så kan du allerede nu købe din NFL-pakke med hotel og billet til kampene.

Der bliver rift om Packers-kampen og med kun plads til 63.000 billetter ved vi ikke, hvor mange billetter vi kan skaffe, så meld dig til nu og se Packers’ første kamp i London.

Vi har også pakker med hotel og billetter til Saints- og Jaguars-kampene, som du kan bestille hos vores rejsepartner LA Travel allerede nu.

Se Tom Brady og Buccaneers i München

Lige som med London-kampene kender vi kun hjemmeholdet i München og ikke udeholdet endnu. Men som vi her på Gul Klud kunne løfte sløret for allerede i februar, så peger meget på, at modstanderen bliver Kansas City Chiefs.

Chiefs har tætte forbindelser med FC Bayern München, og de to klubber har siden 2018 arbejdet sammen bag kulisserne anført af Chiefs medejer Clark Hunt, der er søn af opfinderen af Super Bowl navnet, Lamar Hunt.

Det er første gang NFL spiller i Tyskland, hvor Bayern Münchens hjemmebane Allianz Arena lægger græs til premieren.

Vil du være sikker på en billet til NFL i München i efteråret, så er det en god ide at skrive dig op hos LA Travel med det samme.

Besøg LA Travel nu og kom forrest i køen til NFL i Tyskland.

Vi ved endnu ikke, hvor mange billetter vi får adgang til, så det bliver efter først til mølle princippet, når billetsalget åbner.