Du kan se 15 timers non-stop football på en enkelt søndag i efteråret

Det var egentlig hevet af tegnebrættet, men nu får den anden London-kamp alligevel tidligt kickoff.
Kl. 14:30 engelsk tid er 15:30 dansk tid, og det er tidspunktet for kickoff på Wembley til kampen mellem New Orleans Saints og Miami Dolphins.
Det er skønt for os europæiske fans, at NFL har holdt ved ideen om et tidligt kickoff, hvilket betyder at søndag d. 1. oktober kan du godt rive ud af kalenderen. Der får du nemlig mulighed for at se fire NFL-kampe direkte lige i træk.
Med kickoff 15:30 slutter kampen ca. 18:45 og derfra er der kun et kvarter inden kl. 19-kampen, der efterfølges af kl 22-kampen, og er du ægte NFL-fan tager du naturligvis 02:30-kampen med. De tre sidstnævnte er der stadig ikke sat hold på, men det kommer indenfor de næste 14 dage.
Til gengæld er de ikke helt tilfredse med kamp-tidspunktet i USA. Ok, så det er 09:30 i Miami. Det overlever de nok, med mindre det har været en våd lørdag i South Beach. I New Orleans er det en time tidligere, nemlig 08:30, og altså perfekt, hvis man vil have football til morgenmaden.
Er man derimod Saints eller Dolphins-fan og bor i Californien, skal man altså stille vækkeuret tidligt for at se kampen, der begynder 06:30 lokal tid.


Og skulle du have lyst til at se den totalt udsolgte kamp på Wembley mellem Saints og Dolphins live i London, så har vores rejsepartner LA Travel stadig billetter til kampen og de tre andre opgør, der spilles i den engelske hovedstad til efteråret. Køb dine billetter nu!
Sådan ser programmet ud for London i efteråret  
24/9 Jacksonville Jaguars – Baltimore Ravens Bestil nu
01/10 Miami Dolphins – New Orleans Saints Bestil nu
22/10 og 29/10
Los Angeles Rams -Arizona Cardinals Bestil nu
Cleveland Browns – Minnesota Vikings Bestil nu
Der er endnu ikke sat kampstart på de tre andre opgør