En mulig AFC-finale kunne også være kampen mellem to af de klubber, der kommer til London næste sæson.

Når Titans-spillerne løber ind på banen lørdag til deres playoff-kamp mod Cincinnati Bengals, så er en kamp i London i efteråret næppe noget de har i tankerne. Det samme kan siges om Chiefs, når de slutter weekenden af med braget mod Buffalo Bills.

Men netop Titans og Chiefs er to af de hold, der rygtes til den britiske hovedstad, når NFL i efteråret spiller mindst to kampe i London.

Som tidligere beskrevet her på Gul Klud, så vil NFL med stor sandsynlighed også spille en kamp i Tyskland i år, men her er hverken by eller stadion offentliggjort endnu.

Til gengæld står det fast, at Jacksonville Jaguars spiller i London i efteråret, og da klubben foretrækker at spille på Wembley, og NFL samtidig har en aftale med Tottenham om to kampe på deres stadion, så er der udsigt til mindst tre kampe i London og én i Tyskland.

Læs også: NFL London – se alle resultater

Alt i alt dejligt, hvis man er europæisk NFL-fan og ikke lige har tid eller dollars til at tage hele vejen over Atlanten for at se football.

NFL har endnu ikke meldt ud, hvornår de sætter navne på de andre hold, der tager turen til England, men britiske medier spekulerer i to af de helt store powerhouses i form af Tennessee Titans og Kansas City.

Jaguars har dem begge på kampprogrammet i år, og de vil begge være meget populære valg blandt de europæiske tilskuere. Også Baltimore Ravens bliver nævnt, selvom de var i London så sent som i 2017.

Skulle du have lyst til at tage til London i efteråret og se football, så kan du allerede nu købe din NFL-pakke med hotel og billet til kampen.

NFL i London 2022

Pre-sale pris: Kr. 3295,-
Check LA Travel for at booke din billet.