Kyle Pitts forkælede det europæiske publikum, da han greb sit første touchdown i Falcons 27-20 sejr over New York Jets.

Det var anden gang, at Falcons var på besøg i London. Første gang var på Wembley i 2014, hvor de førte 21-0 over Lions – og tabte. Søndag var Falcons tæt på at smide en sikker 17-0 føring, men med 17 sekunder tilbage fik de fat i Jets’ onside kick og trak sig dermed sejrrigt ud af kampen.

Atlanta Falcons var officielt hjemmehold i søndagens tidlige opgør. Hjemmebanen var dog Tottenham Hotspur Stadium, hvor den første af årets to London-kampe blev spillet.

Som altid var det dog mere en europæisk NFL-fest end en egentlig hjemmebane med fans fra alle 32 hold på lægterne. De kunne se to af årets top-rookies levere vidt forskellige præstationer.

Atlanta Falcons gjorde Kyle Pitts historisk i årets NFL draft, da de valgte ham med pick nr. 4, og dermed blev han den højst draftede tight end i historien. Han føjede et kapitel til sin egen historie i London, da han greb karrierens første touchdown på et kast fra quarterback Matt Ryan i første quarter.

Tp picks tidligere valgte Jets, hvad de håber er fremtidens quarterback i Zach Wilson. Men pick nr. 2 i årets draft har haft det svært i sin stadig korte NFL-karriere. Han fik sin første sejr sidste uge over Tennessee Titans, men kunne ikke bygge videre på den succes i London.

Falcons kom hurtigt foran 17-0 på et field goal af Young Hoe Koo og to touchdown-kast af Matt Ryan til Pitts og tight end Hayden Hurst.

Sidstnævnte var tæt på at kickstarte et Jets-comeback, da han fumblede bolden i anden quarter. Det førte dog kun til et field goal, som blev Jets’ eneste scoring i en første halvleg, hvor Zach Wilson ramte på 5 af 13 kast for 42 yards og en interception.

Falcons var uden receiverne Calvin Ridley og Russell Gage, men det betød bare, at Kyle Pitts fik en endnu større rolle og greb 9 bolde for 119 og et touchdown. Matt Ryan ramte på 33 af 45 kast for 342 yards og to touchdowns.

Jets kom tættere på i anden halvleg, da de scorede to touchdowns, men Falcons skruede en lang angrebsserie sammen, hvor Mike Davis scorede kampens afgørede touchdown på et kort løb, og dermed trak Falcons det længste strå og vandt kampen 27-17

Der var 63.000 tilskuere på plads i Tottenham, der også er vært for næste uges opgør mellem Jacksonville Jaguars og Miami Dolphins.

Se resultater for alle internationale kampe gennem tiden her.