Det var ikke længe, at den syv-dobbelte Super Bowl mester kunne holde sig væk fra den ovale bold. Brady skal være medejer af Las Vegas Raiders.

Den 19. januar 2002 tog over 60.000 tilskuere på Gillette Stadium i Foxboro et kollektivt sug. Med under to minutter tilbage havde deres unge stadig forholdsvis ukendte quarterback Tom Brady lige fumblet, og det lignede et nederlag til Patriots i slutspilskampen mod Raiders.

Men… så skete det. Dommerne fandt en obskur regel, der sagde, at hvis en quarterback havde ført armen frem, inden han fumblede, så talte det som et incomplete pass. Patriots beholdt bolden, udlignede og vandt i overtime.

Patriots vandt også AFC-finalen og senere Super Bowl over storfavoritterne fra St. Louis Rams, og på den måde hænger Tom Bradys karriere uløseligt altid sammen med Raiders.

Nu er Raiders flyttet fra Oakland til Las Vegas, og mandag fortalte Raiders-ejer Mark Davis, at han og Brady er blevet enige om vilkårerne for, at the GOAT bliver medejer af klubben.

Brady har tidligere købt ejerandele i Las Vegas Aces i den kvindelige basketliga WNBA, som Davis også ejer, og nu bliver han altså også minoritetspartner i Raiders.

Mark Davis har længe ledt efter en kendt medejer, som man kender det fra Miami Dolphins. Han forsøgte sidste år at lokke den tidligere NBA-stjerne, Irvin Johnson – bedre kendt som Magic Johnson – ombord, men Magic valgte i stedet at investere i Washington Commanders.

Det er stadig uvist, hvor stor en ejerandel Brady har købt, men hver procent ligger i omegnen af en værdi på 50 milllioner dollars.

Brady har i forvejen en aftale med tv-station FOX sports om at blive deres NFL-kommentator fra 2024. Aftalen er 10-årig til vanvittige 375 millioner dollars, og købsaftalen med Raiders menes ikke at få indflydelse på Bradys kommende job.