Laremy Tunsil repræsenterede sig selv i forhandlingerne med Bill O´Brien og Texans, hvilket i den grad viste sig at give pote. Den højtprofilerede tackle bliver den højestbetalte på sin position nogensinde.

Houston Texans har haft nogle stille dage her under draftugen, da de står uden høje picks på grund af handlen, der sidste år sendte Tunsil til Houston fra Miami. Texans – og head coach/general manager Bill O’Brien – er dog tilbage i fokus efter at have givet en monsterkontrakt til deres startende Pro Bowl left tackle.

Ian Rapoport afslører detaljerne, der lyder på en 3-årig kontrakt til en samlet værdi på 66 millioner dollars, hvor 57,85 millioner dollars er fuldt garanteret. Det giver en årlig gennemsnitsløn på 22 millioner dollars, hvilket er cirka 4 millioner dollars højere end den næstbedst betalte tackle, Eagles’ Lane Johnson.

Dermed udnyttede Tunsil Texans’ desperate situation, da de praktisk talt var tvunget til at give Tunsil en kæmpeløn efter de betalte en meget høj pris i deres handel med Dolphins. O’Brien opgav blandt andet 2 førsterundevalg og 1 andenrundevalg til Miami for at få Tunsil til klubben.

Mange husker nok draften i 2016, hvor en video, der viste Tunsil i gang med at ryge marijuana med en gasmaske, blev offentliggjort kort før starten af første runde. Det gjorde at ingen hold i top 10 ville drafte Tunsil på trods af hans store talent. Miami tog ham først som nummer 13, hvilket kostede ham mange millioner dollars, men nu har han for alvor taget økonomisk revanche efter sin uheldige start i NFL.