Seattle Seahawks har forlænget general manager John Schneiders kontrakt med yderligere fem år. Schneider og Seattle har nu papir på hinanden til og med 2027-draften

De seneste 11 sæsoner har John Schneider været general manager for Seattle Seahawks, og den 49-årige beslutningstager får ikke en ny arbejdsgiver lige foreløbigt.

Holdet har tirsdag offentliggjort en femårig kontraktforlængelse med Schneider.

Schneider havde kun et år tilbage på sin kontrakt, og der var forlydender om, at Detroit Lions havde følehornene ude for at se, om de kunne lokke ham til klubben.

Om Detroits tilnærmelser fik sat gang i processen ved vi ikke, men timingen er interessant. Selvom Seattle resultatmæssigt klarer sig godt med 12 vundne kampe i 2020-sæsonen, så har Schneider og cheftræner Pete Carroll bestemt ikke været fejlfri i deres holdopbygning.

Holdets tre seneste førsterundevalg – Rashaad Penny, L.J. Collier og Jordyn Brooks – har slet ikke slået igennem, forsvaret mangler talent og den offensive linje blev domineret i slutspilsnederlaget til Los Angeles Rams.

Det er dog også succeshistorier. Holdet har trods alt været i slutspillet i otte af de sidste ni sæsoner, og 2019-andetrundevalget DK Metcalf og 2018-femterundevalget Michael Dickson er begge blandt de bedste på deres respektive positioner.

Seattle har brug for, at Schneider og Carroll igen kan finde gode spillere i de sene runder af 2021-draften, da holdet ikke har et førsterundevalg pga. Jamal Adams-handlen.