Kontraktforhandlinger fylder meget i de mange måneder, som NFL ligger stille. Nu nærmer sæsonen sig og i Seattle er der stadig løse ender.

Seattle Seahawks og stjernesafety Jamal Adams er endnu ikke enige om en kontrakt, men cheftræner Pete Carroll forventer ikke, at det vil gå ud over sæsonen. Jamal Adams er dukket op til holdets store træningslejr, men han har endnu ikke trænet med. Angiveligt skulle der ikke være sket fremskridt i forhandlingerne de seneste uger, men holdets chef er optimisk. Adspurgt om Carroll forventede, at Adams kunne finde på at sidde ude af kampe i sæsonen start svarer han:

“Åh, det tænker jeg slet ikke på. Overhovedet ikke. Det kan jeg slet ikke forestille mig.” 

Safetien har et enkelt år tilbage på sin rookiekontrakt, men ønsker en klækkelig lønforhøjelse. Ifølge journalister tæt på holdet ønsker den 25-årige forsvarsspiller at sprænge markedet, han føler, at han er mere end en safety og vil betales som en af de bedste forsvarsspillere i NFL. Adams kan have ret i sine observationer. Sidste år spillede han nærmest mere som pass rusher end i bagkæden, og han var yderst produktiv.

Den talentfulde forsvarsspiller blev den defensive back, der lavede flest sacks i en sæson, nogensinde. Han nedlagde modstandernes quarterback 9,5 gange i sæsonen, og det gjorde han trods han blot spillede i 12 kampe. En vanvittig statistik.

Inden sidste sæson blev skudt i gang, sendte Seattle Seahawks et væld af draftvalg til New York for at hente den fremragende safety. Jets og Adams kunne ikke blive enige om en kontraktforlængelse, og derfor blev han sendt til det nordvestlige USA. Nu udspiller samme situation sig i Seattle. Seahawks er også fortsat i forhandlinger med holdets dygtige venstre tackle, Duane Brown, der ligeledes nægter at træne med, indtil han belønnes bedre.