Detroit Lions kan glæde sig over, at deres yderst talentfulde førsterundevalg officielt er en del af klubben.

Detroit Lions valgte cornerback Jeffrey Okudah med 2020-draftens tredjevalg, og nu har spilleren officielt skrevet under på sin rookiekontrakt. Ifølge NFL Networks profilerede reporter Ian Rapoport skulle det dreje sig om en standardkontrakt, der vil binde cornerbacken til klubben i fire år, med en option for det femte år.

Det meldes endnu ikke, hvor meget kontrakten kommer til at indbringe den unge forsvarsspiller.

Okudah var af mange eksperter, herunder Gul Kluds draftekspert Teis Joranger, vurderet til at være draften bedste cornerback, og en spiller næsten uden svagheder. Den blot 21-årige cornerback skal forsøge at rette op på det forfærdelige kasteforsvar, som Lions havde i fjor. Okudah var en superstjerne for det traditionsrige Ohio State, og der er allerede enorme forventninger på de brede skuldre.

Detroit sendte den populære, men utilfredse cornerback Darius Slay til Phildadelphia Eagles og erstattede ham med Desmond Trufant.

Okudah kommer sammen med Trufant og den dygtige slot cornerback Justin Coleman til at danne rammerne for et forsvar, der skal præstere langt bedre, hvis cheftræner Matt Patricia ikke skal modtage en fyresedel.