New England Patriots fik sagt farvel til Rob Gronkowski i løbet af foråret, da han indstillede sin Hall of Fame karriere. De har kæmpet siden med at fylde hans store sko, men det har ikke været en let kamp.

På positionen har Patriots pt Matt LaCosse, Benjamin Watson, Austin Seferian-Jenkins, Ryan Izzo og Stephen Andersen. Ingen af disse – hverken enkeltvis eller tilsammen – er i stand til at udfylde Gronks store sko, og Patriots går derfor ind til sæsonen med at stort hul på angrebet.

Den senest ankomne spiller var Benjamin Watson, der blev hentet ud af pension af Patriots den 9. maj. Her underskrev den 39-årige tight end en kontrakt for et enkelt år, i håbet om at vinde endnu en ring, men han må vente lidt med at komme i aktion. Watson blev nemlig tidligere på året testet positiv for brugen af Bio Identical Testosterone Cypionate, som er på ligaens liste over forbudte stoffer.

Som Watson selv skriver, så er han udmærket klar over, hvilke stoffer der er tilladte og forbudte i NFL regi, men da han var overbevist om, at han havde spillet sin sidste NFL kamp, valgte han at bruge stoffet.

Watson har selv gjort de hold, som havde interesse i ham, opmærksomme på, at han forventede at have karantæne i de første fire kampe.

Benjamin Watson kan derfor tidligst spille, når Patriots i uge fem møder Colts på hjemmebane.