Meep Meep. Det skorter ikke på fart hos receiverne, når Patrick Mahomes skal kaste bolden i 2024. Nu har klubben hentet Mecole Hardman hjem.

Efter et par måneder som free agent er wide receiver Mecole Hardman på vej tilbage til Kansas City.

Ifølge flere rapporter er Chiefs og Hardman blevet enige om en ny ét-årig kontrakt, .

Hardman blev draftet af Chiefs i anden runde i 2019, og selvom han lige var omkring New York Jets sidste sæson, så har han spillet alle kampe i karrieren for Chiefs med undtagelse af fem.

I sine fem kampe for Jets sidste sæson med skiftende quarterbacks, efter Aaron Rodgers blev skadet, havde Hardman en hard time, og han han greb blot en enkelt bold.

I transfervinduet skiftede han tilbage til Chiefs, og det skulle vise sig, at være en vigtigere beslutning, end nogen kunne have forestillet sig.

Hardman endte nemlig som Super Bowl helt, da han greb det vindende touchdown for Chiefs i overtid mod 49ers og gav klubben det tredje mesteskab på fem år.

Nu er han tilbage igen, og han bliver del af et receiverkorps, der i mellemtiden har fået et par vilde raketter ind. Chiefs valgte Xavier Worthy i første runde af årets draft og hentede Marquise “Hollywood” Brown i transfervinduet.

Førstnævnte satte NFL-rekord for hurtigste 40 yard tid til årets NFL combine i Indianapolis.