Beskyttelsen foran quarterback Patrick Mahomes kommer til at se markant anderledes ud i 2021.

Tre ud af fem startere på holdets angrebslinje skal finde nye græsgange til den kommende sæson.

Da Kansas City Chiefs tabte Super Bowl LV til Tampa Bay Buccaneers i februar, var holdets offensive linje uden sine to startende tackles.

Det blev kampafgørende. Chiefs reserver havde det svært mod Bucs pas rush, og Mahomes måtte flere gange løbe for livet, nærmest inden han havde fået bolden i hænderne.

Men i stedet for at håbe på, at de gamle drenge kunne komme tilbage fra skader, så har Chiefs valgt at fritstille de to tackles Eric Fisher og Mitchell Schwartz, og samtidig smide center Austin Reiter på porten.

Det betyder at tre femtedele af den offensive linje er nye til næste år, og det kan få alvorlige konsekvenser for Chiefs angreb.

Kontinuitet, intern forståelse og harmoni blandt de fem spillere på den offensive linje er alfa og omega for offensiv succes, og nok har Chiefs skrevet historiens største kontrakt med quarterback Patrick Mahomes, men hvad betyder det, hvis holdet ikke kan beskytte ham eller for den sags skyld løbe bolden.

Nu skal Chiefs ud på det åbne marked og i draften og forsøge at forstærke linjen. Eric Fisher var i øvrigt Andy Reids allerførste draft pick, da han valgte den nu 30-årige tackle som nr. 1 i 2013-draften.