Selv om han ikke bliver yngre, så har den populære Chiefs-træner endnu ikke overvejet sin egen potentielle pensionsalder

Med sin første Super Bowl-sejr som cheftræner for få måneder siden og en af de mest talentfulde quarterbacks NFL nogensinde har set på sit hold, så har tanker om pension været ikke-eksisterende for den 62-årige Chiefs-træner, Andy Reid. Det udtaler træneren i et interview med Herbie Teope, der er journalist på den lokale avis Kansas City Chiefs.

Efter Patrick Mahomes underskrev sin historiske aftale mandag d. 6 juni, blev superstjernes træner, Andy Reid, spurgt om, hvad han tænkte om at være over 70, når kontrakten udløber. Chiefs’ cheftræner udtalte:

“I starten af 70erne? Hør, jeg er ikke nået til det punkt mentalt, hvor jeg er begyndt at tænke på pension. En af de bedste ting ved dette job er, når du ser frem til det kommende arbejde og interaktionen med spillerne og trænerne. Jeg er heldig nok til at være omkring gode spillere og trænere. Den her fyr (Patrick Mahomes red.) gør det hele endnu bedre. Han har en unik evne til det, han gør med sine holdkammerater.”

Reid har været træner i NFL siden 1992 og siden 1999 har han været cheftræner. Det blev til 14 succesfulde år som head coach hos Philadelphia Eagles inden det samarbejde ophørte. Det førte til et perfekt ægteskab med Kansas City i 2013, hvor Reid har været med til at føre holdet tilbage til storhed. Det skete først med Alex Smith, som den 62-årige cheftræner var med til at forvandle fra en middelmådig spiller til en effektive, funklende quarterback.

Læs også: Patrick Mahomes’ kontrakt er historisk på flere plan

Den seneste Super Bowl-succes er dog også baseret på Patrick Mahomes’ vanvittige talent, men Reid havde positive ting at sige om andre af holdets spillere:

“Honey Badgeren (Tyrann Mathieu red.) er også en del af det her. Begge de to drenge gør vores jobs yderst fornøjelige. Jeg kommer på arbejde og har to fantastiske ledere, der er sammen med andre spillere, som elsker spillet. Hvis det fører mig ind i mine 70ere, så kører det. Herbie for pokker, jeg er klar.”

De ældste trænere i NFL i øjeblikket er Pete Carroll og Bill Belichick, der begge er 68 år. Andy Reid vil være 74 år gammel, når Mahomes’ kontrakt udløber.