New York Jets kæmpede sig flot tilbage fra en 13 points Texans-føring, men DeAndre Hopkins lukkede til sidst kampen og bragte Houston Texans meget tæt på AFC South-titlen med to kampe igen af sæsonen.

Jets’ rookie-quarterback Sam Darnold viste flere lovende takter, da han langsomt lukkede en 13 points Texans-føring og bragte spænding tilbage i kampen. I sidste ende var DeAndre Hopkins og Texans’ pass rush dog for stor en mundfuld for Jets, og holdet fra Houston vandt deres 10. kamp i sæsonen med cifrene 29-22. Sejren betyder, at Texans er snublende nær AFC South-titlen.

Fra kampens start sad Texans tungt på kampen, og stjernereceiver DeAndre Hopkins var her, der og alle vegne for Texans i første halvleg. Efter et par field goals bragte han Texans foran 13-3 på et 45 yards touchdown, som også sendte ham over 100 yards i kampen allerede efter halvandet quarter.

Det var dog langt fra det sidste, vi skulle se til Hopkins i den første af to lørdagskampe, men inden han vendte tilbage, begyndte Jets at sammensætte et comeback. Rookie Sam Darnold havde flere gode spil, og inden pausen reducerede han til 16-9 på et touchdown-kast til Robby Anderson.

Den føring blev reduceret til 16-15, da han i tredje quarter fandt Andre Roberts i end zone, men for anden gang i kampen missede kicker Robert Myers ekstra pointet. Jets var dog tilbage i kampen, og i fjerde quarter skulle de også bringe sig foran.

Elijah McGuire løb bolden i end zone fra 2-yard linjen, og med et Texans field goal, førte Jets nu 22-19. Med fem minutter igen af kampen var der pludselig pres på Texans, og hvem andre end DeAndre Hopkins var manden, der skulle trække holdet ud af sølet.

Deshaun Watson kastede til ham flere gange på vej ned ad banen, inden Hopkins afsluttede drivet med et fantastisk catch for sit andet touchdown og 170 yards for dagen. Det gav en 26-22 føring, som Texans kunne køre hjem, da forsvaret anført af en velspillende J.J. Watt lagde et tungt pres på Sam Darnold, der ikke kunne flytte bolden ned ad banen igen. Kai’mi Fairbairn pyntede på scoren med sit femte field goal i kampen, og så kunne Texans gå fra banen som vindere af AFC South efter en 29-22 sejr.

Der mangler stadig to uger af sæsonen, og Texans kæmper både for endegyldigt at sikre sig divisionen og at få et bedre seed til slutspillet. Jets derimod har ikke mere at spille for i år, da nederlaget var sæsonens 10. ud af 14 mulige.