New England Patriots’ special teams gav udeholdet et gevaldigt boost med hele to touchdowns i 38-31 sejren over Chicago Bears.

Det så ikke umiddelbart ud til, at special teams enheden fra New England skulle være skyld i sejren  denne uge. I første halvleg havde de nemlig flere penalties og tilmed en fumble dybt i eget territorie, der var med til at give Bears føringen.

Dog fik Cordarelle Patterson rettet op på sin fumble med et return touchdown i 2. quarter, og i anden halvleg fik Kyle Van Noy fat i et blokeret punt og retunerede det til touchdown.

Se spillet herunder:

Dermed fik Patriots skabt sig en føring. En føring, der aldrig rigtig var i fare. Det blev dog alligevel lidt spændende til sidst i kampen. Her havde Bears fået kæmpet sig tilbage i kampen, og kunne forsøge en hail mary, og var centimeter fra at udligne på kampens sidste spil!

Bears

Mitch Trubisky: QB, 26/50, 333 yards, 2 touchdowns, 2 interceptions, 6 løb, 81 yards, 1 touchdown

Jordan Howard: RB, 12 løb, 39 yards, 1 touchdown

Trey Burton: TE, 126 yards, 1 touchdown