Efter at have tabt til New Orleans Saints i seneste spillerunde, kom Los Angeles Rams tilbage på sejrssporet med en 36-31-sejr over Seattle Seahawks.

Da Los Angeles Rams og Seattle Seahawks tørnede sammen tidligere på sæsonen, blev det til et højtscorende opgør, hvor Rams trak det længste strå og snuppede en 33-31-sejr. De to hold stod igen overfor hinanden søndag, og ligesom i det første opgør blev det til et højtscorende opgør, hvor Rams løb med en 36-31-sejr.

Der blev scoret på kampens første tre drives, og holdene skiftedes med at tage føringer. Begge quarterbacks kastede to touchdowns, mens Seahawks’ Rashaad Penny og Rams’ Todd Gurley imponerede i løbespillet.

Det resulterede i, at det i det fjerde quarter stod 29-24 til Rams med seks minutter igen. Til gengæld havde Seahawks bolden og kunne med et langt touchdowndrive sætte sig i en god position. Det skulle dog ikke blive sådan.

For knap to uger siden hentede Rams nemlig pass rusheren Dante Fowler Jr. fra Jacksonville Jaguars, og han skulle vise sig at blive afgørende i dette opgør. Han forcerede nemlig en fumble på Russell Wilson, og han fik også selv fingrene i bolden. På det efterfølgende spil scorede Brandin Cooks, og efter et ekstra point af Greg Zuerlein var Rams foran med 12.

Seahawks stod derfor over for en svær opgave, hvis de skulle vinde opgøret. Og selv om det lykkedes dem at score på det efterfølgende drive, og få bolden igen med knap ét minut tilbage, lykkedes det ikke at få de fornødne point.

Rams fik dermed lidt oprejsning, efter at de i seneste spillerunde tabte deres første kamp i denne sæson, og de har nu otte sejre i sæsonen. Til gengæld tabte Seahawks deres anden kamp i træk og er 4-5 efter ni runder.

Væsentlige statistikker:
Los Angeles Rams:
Jared Goff, QB: 28/39 for 318 yards og 2 touchdowns
Todd Gurley, RB: 16 løb for 120 yards og 1 touchdown
Brandin Cooks, WR: 10 grebne bolde for 100 yards – 1 løb for 9 yards og 1 touchdown
Aaron Donald, DT: 3 tacklinger, 2,5 sacks