Aaron Rodgers kan noget med at kaste bolden dybt. Det viste han endnu en gang søndag, da han for tredje gang kastede en Hail Mary i Green Bays storsejr på 38-13 over New York Giants.
Tidligt i kampen så det ellers ikke ud til, at det skulle blive et højtscorende opgør. Giants-forsvaret startede, som vi har været vant til at se dem i denne sæson: Aggressive, hårdtslående og stærkt spillende. Så det var ikke nogen kæmpe overraskelse, at det var Giants, der kom først på tavlen med to field goals af Robbie Gould.
Men med lige over to minutter tilbage i første halvleg fik Aaron Rodgers endelig fat, og efter en god løbetur rundt i lommen og udenom forsvarsspillere lykkedes det ham at finde sin receiver Davante Adams i endzone til et touchdown, og en Packers-føring på 7-6.
Giants missede muligheden for at score inden pausen, og så kunne man måske tro, at pausestillingen ville være 7-6 til Green Bay. Men i en manøvre, der efterhånden er blevet hverdag for Packers, så gjorde hjemmeholdet alligevel et forsøg på et udbygge føringen inden pausen:


Og så var Packers ligesom i gang.
Giants kom bedst i gang i anden halvleg med et langt touchdown fra Eli Manning til receiver Tavarres King. Men det var stort set også det eneste gode spil fra en Giants-receiver hele aftenen. Noget, der fik stor bevågenhed, eftersom hele New Yorks receiverkorps havde brugt en fridag i Miami tidligere på ugen.
Og efter reduceringen til 14-13 stod der Packers på det hele.
Med et field goal i midten fandt Aaron Rodgers to gange mere sin receiver Randall Cobb i endzone til Rodgers’ fjerde og Cobbs tredje touchdown på dagen, inden fullback Aaron Ripkowski lukkede kampen med sit touchdown til 38-13.
Dermed vandt alle fire hjemmehold i wild card-runden – det stik modsatte af sidste år, hvor det var alle wild card-hold, der vandt.
Resultatet betyder, at Green Bay i næste uge skal til Dallas til et vildt opgør mod Dallas Cowboys.