Der blev scoret mere end et point i minuttet, da Washington Redskins og Green Bay Packers i nat tørnede sammen.

Det er to hold på vej i hver sin retning, og det blev tydeligt søndag nat, da hjemmeholdet ligeså stille trak fra og slog sejren sikkert fast. Redskins vandt med 42-24.

Det startede ellers både lavtscorende og lige. I stærk vind på FedEx Field kom Redskins bedst fra start med et touchdown til Desean Jackson, men Packers hang på og ved pausen var stillingen 13-10 til Redskins.

I tredje quarter satte Redskins yderligere 10 point på tavlen, og så var kampen reelt afgjort. Det var en føring, som Redskins aldrig skulle gå af med igen. Packers-quarterback Aaron Rodgers gjorde ellers sit bedste og havde en fremragende kamp med 351 yards og tre touchdowns, men lige lidt hjalp det.

For hver gang han fandt sine receivere på lange kast og til touchdowns i fjerde quarter, så svarede Redskins og Kirk Cousins igen med et langt touchdown til hjemmeholdet. Cousins sluttede med 375 yards og tre touchdowns. Ingen af de to quarterbacks kastede en interception.

Packers havde inden nattens kamp tabt tre i træk og fire ud af de sidste fem, mens Redskins har vundet seks af de sidste otte kampe, og kun tabt en enkelt i den periode.

Måske skyldes forskellen på de to hold forsvaret og ikke mindst løbespillet, der også var en stor faktor søndag aften. Men Aaron Rodgers var Packers’ bedste rusher på dagen med 33 yards kunne Redskins’ rookie runningback Rob Kelley glæde sig over 137 yards og tre touchdowns.