Runningback Phillip Lindsay faldt hele vejen gennem draften, men Broncos har fundet en stjerne i den udraftede Colorado-knægt. Lindsay var igen i centrum, da Broncos slog Raiders 20-19  i sent comeback.

0-12 var stillingen ved pausen, og tingene så sort ud for Denver Broncos i divisionsopgøret mod Oakland Raiders. Faktisk var rookie Phillip Lindsays 53-yard løb i andet quarter det eneste, Broncos præsterede i første halvleg.

Igen havde Broncos’ nye quarterback Case Keenum en kamp, der var lige dele op og ned, men Broncos-forsvaret oppede sig i anden halvleg og holdt Raiders til et enkelt touchdown, og så var det op til Keenum og Lindsay at sikre sejren for hjemmeholdet.

De gjorde begge deres, og Lindsay sluttede kampen med 107 løbeyards på 14 forsøg. Han er den første udraftede rookie i NFLs historie, der står for mere end 100 scrimmage yards i sine første to NFL-kampe.

I sidste ende var det rookie receiver Tim Patrick, der med et langt spil satte kicker Brandon McManus op til et kampvindende field goal, og så kunne Broncos juble over sejren på 20-19.

Case Keenum: 19/35, 222 yards, 1 INT
Phillip Lindsay: 14-107, 7,6 yards pr. løb

Derek Carr: 29/32, 288 yards, 1 TD
Amari Cooper: 10 grebne bolde, 116 yards