Sæsonens første kamp mellem Philadelphia Eagles og Atlanta Falcons var en uskøn og intens affære, der først blev afgjort på opgørets allersidste spil.

Natten til fredag dansk tid blev NFL-sæsonen langt om længe skudt i gang, da de forsvarende Super Bowl-mestre fra Philadelphia Eagles bød velkommen til Atlanta Falcons.

Begge mandskaber er blandt favoritterne i NFC, men det var ikke til at se langt hen ad vejen, da opgøret var præget af den ene fejl efter den anden og i alt 26 flag. I sidste ende var det Eagles, der kendte sin besøgelsestid og sejrede 18-12 på trods af at have haltet efter i første halvleg.

Opgøret fik først liv i anden halvleg, hvor Eagles lavede ‘Philly Special 2.0′, begge quarterbacks kastede en interception, og Jay Ajayi scorede to touchdowns og gav Eagles en føring på 18-12 med lidt over to minutter tilbage.

Det betød, at Falcons og Matt Ryan havde en sidste mulighed for at snuppe sejren, men det mislykkedes på trods af fem spil tæt på endzone – meget symptomatisk for Falcons’ manglende skarphed i kampen.

Dermed kunne de forsvarende Super Bowl-mestre fejre en fremragende resultatmæssig start på sæsonen.