Et Matt Ryan-touchdown kastet til Mohamed Sanu – sammenlagt med Matt Bryants efterfølgende ekstrapoint – med 31 sekunder tilbage af kampen gav Falcons en dramatisk sejr på 33-32 over Green Bay Packers.

Falcons dækkede hele 75 yards på holdets kampafgørende angrebsserie, som varede 3:27 minutter. Gæsterne fra Green Bay havde to timeouts tilbage til holdets sidste drive, men dette endte i en turnover på downs efter tre fejlslagne kasteforsøg i træk fra Aaron Rodgers.

Mike McCarthys tropper var ellers komfortable ved pausen, hvor man førte med 24-19 efter et offensivt showdown af begge mandskaber. Og til trods for at begge forsvar forbedrede sig gevaldigt efter pausen, så kombinerede Matt Ryan og Aaron Rodgers for syv touchdown-kast.

Ryan sluttede kampen med 288 yards og tre scoringer, og Falcons vandt til trods for, at Julio Jones ikke greb en eneste bold i anden halvleg – efter han pådrog sig en mindre skade i første halvleg.

Aaron Rodgers kastede tre touchdowns i første halvleg, hvor spillere som Trevor Davis og Geronimo Allison viste potentialet frem. Packers manglede en række nævneværdige profiler som; Randall Cobb, Ty Montgomery, James Starks, Sam Shields og Clay Matthews.

Atlanta Falcons er nu 5-3, mens Packers falder tilbage på en 4-3 record. Kampen bød desuden på en ny rekord til Falcons’ kicker, Matt Bryant, der via sine spark her til aften bragte sig forbi danske Morten Andersen, som Falcons’ mest scorede spiller nogensinde.