New Orleans Saints og Denver Broncos mødtes her til aften i et opgør, hvor Denver trak det længste strå efter et vanvittigt spil på special teams, der nok ikke burde have talt.

Uge efter uge forkæler NFL os med lækre spil. I kampen mellem New Orleans Saints og Denver Broncos var det dog et kontroversielt, men på samme tid formidabelt spil, der stjal overskriften og afgjorde kampen til fordel for gæsterne.

Med lidt over et minut tilbage af opgøret fandt Drew Brees wide receiver Brandin Cooks for et 32-yard touchdown og en udligning til 23-23. Så kunne kicker Wil Lutz sparke Saints i front, mens hans forsøg blev blokeret og returneret den anden vej for en defensiv 2 point conversion og en sejr på 25-23 til Denver.

Det er kontroversielt, om spillet overhovedet burde have talt. Safety Will Parks, der returnerede bolden til endzone, så ud til at træde på sidelinjen med sin højre fod, men dommerne mente ikke, at der nok bevis til at ændre kendelsen på banen. Spillet stod fast til stor utilfredshed for hjemmeholdets fans.

Generelt var det en besynderlig kamp, hvor begge mandskaber gjorde sit til at lukke modstanderen ind i opgøret igen. Broncos dominerede store dele af første halvleg. Safety Darian Stewart interceptede Brees to gange, men Broncos formåede kun at sætte ti point på tavlen til en pauseføring på 10-3.

New Orleans kom blæsende ud til anden halvleg og tog momentum tilbage. Drew Brees fandt Willie Snead for to korte touchdowns, og så var Saints pludselig foran.

Men så var det som om, at fanden tog ved Broncos’ forsvar. Først fik Stewart fat i endnu sin tredje turnover, da Bradley Robey rev bolden ud af hænderne på wide receiver Michael Thomas. Og med lidt over tre minutter igen var Thomas igen synderen, da han mistede bolden, som endte i hænderne på T.J. Ward. Denver angrebet takkede ved at sætte 13 point på tavlen til en føring på 23-17.

Brees og Co. havde stadig chancen for at sikre sejren, og quarterbacken gjorde da også sit til, at det skulle ske. Veteran drev sit hold ned ad banen og fandt Brandin Cooks. Men så indtraf katastrofen for Saints.

Sejren bringer Denver på 7-3 for sæsonen, mens New Orleans falder til 4-5.