Jacksonville Jaguars var altdominerende i langt størstedelen af kampen, men et par forrygende angrebsserier i de sidste par minutter reddede Steelers fra et truende nederlag.

Jacksonville Jaguars har haft en skidt sæson, men i dagens opgør mod Pittsburgh Steelers lignede forsvaret den drabelige 2017-version, der terroriserede ligaen. De første små tre quarters dominerede Jaguars’ forsvar fuldstændigt, og Steelers’ angreb kunne hverken flytte bolden på jorden eller i luften.

Ud af ingenting fik Steelers dog lavet et par spil, og pludselig stod Steelers med muligheden for at vinde kampen med et touchdown i de døende sekunder. Med 8 sekunder igen fra 1 yard linjen ville Steelers have kastet et lille kast til Vance McDonald, men Roethlisberger valgte selv at holde på bolden, og med hiv og slæb krydsede han linjen for et afgørende touchdown.

40 minutter inde i kampen lignede det dog ikke, at Steelers ville være i stand til at mønstre et comeback. Jaguars var foran 16-0, og Steelers’ angreb havde produceret under 100 yards. Som så mange gange før gav Antonio Brown dog pludselig holdet noget liv, da han løb sig fri for et 78 yards touchdown.

Herfra var jagten sat ind i fjerde quarter, og med lige under tre minutter igen satte Steelers endnu et touchdown på tavlen efter nogle fantastiske catches af JuJu Smith-Schuster og til sidste Vance McDonald. Jaguars’ angreb kunne ikke få en første down, og så stod Steelers med muligheden for at færdiggøre comebacket med omkring 100 sekunder igen af kampen.

Bagud 16-13 havde et field goal været nok, men store spil af Antonio Brown og JuJu Smith-Schuster flyttede bolden helt ned på 2 yards linjen, inden et penalties stillede Steelers med under 1 yard igen med otte sekunder tilbage af kampen. Derfra tog Ben Roethlisberger sagen i egen hånd, og Steelers vandt dermed kampen 20-16.

Steelers er nu 7-2-1 for sæsonen, mens Jaguars er 3-7.