Vilde spil, tvivlsomme dommerkald, comebacks og brændte field goals. Det legendariske rivalopgør havde alt hvad man kunne ønske sig, udover en vinder. Kampen endte uafgjort 29-29.

Begge hold havde muligheden for at lukke kampen til deres fordel, men ingen af dem kunne slå til da det virkelig gjaldt. Der var dog specielt to faktorer, der var særligt afgørenede for kampen.

Spørgsmålet om hvad en lovlig tackling er, vil fortsætte med at være et stort debatemne efter denne kamp. Der var nemlig op til flere tvivlsomme dommerkald, og specielt et af dem var afgørende for kampens udfald. I slutningen af kampen havde Packers-forsvar, Vikings i deres hule hånd, men denne 15-yard straf til Clay Matthews holdt Vikings angreb i live, og sikrede dem chancen for at udligne kampen:

Brændte field goals var den anden afgørende faktor i kampen. Packers kicker Mason Crosby, der ellers var sikkerheden selv, brændte et afgørende field goal i de sidste sekunder af fjerde quarter, og Vikings kicker Daniel Carlson brændte hele tre field goals, inklusiv dette i overtid der afgjorde kampen:

Begge quarterbacks spillede en flot kamp, men i sidste ende var udfaldet af kampen ude af hænderne på dem begge. Brændte field goals og tvivlsomme dommerkald afgjorde kampen.