Den sidste brik i Jaguars’ sportslige ledelse er faldet på plads.

På overfladen lignede det en atypisk fremgangsmåde, da Jacksonville Jaguars ansatte deres nye cheftræner – Brent Urban – inden de havde fundet en ny general manager.

Men nu viser det sig, at Jaguars’ nye general manager allerede var ansat i den sportslige ledelse. Således har holdejer Shad Khan besluttet at forfremme Trent Baalke, så han fremadrettet – og på fast basis – skal varetage stillingen som general manager.

Trent Baalke har fungeret som midlertidig general manager for Jacksonville Jaguars efter, at Dave Caldwell blev fyret i slutningen af november 2019. Baalke har tidligere været ansat som general manager for San Francisco 49ers i perioden 2011-2016.

Dermed har Jacksonville Jaguars udpeget den sportslige ledelse for den kommende sæson. Det bliver særdeles interessant at følge den videre genopbygning af Jaguars’ mandskab. Jaguars råder over det første valg i den kommende NFL Draft, hvor man forventes at vælge supertalentet Trevor Lawrence som holdets fremtidige quarterback og bannerfører.