Jacksonville Jaguars skal finde en enorm pose penge frem, hvis de også vil have gavn af stjerne-cornerback Jalen Ramsey i fremtiden.

Jalen Ramsey er en af de helt store forsvarsstjerner i NFL. Og det er bestemt ikke gået den 24-årige cornerbacks næse forbi. Han vil hver en dollar, han kan få.

Jacksonville Jaguars har ikke dog ikke tænkt sig at forlænge kontrakten med Ramsey i år. Klubben afviste Ramsey, da han krævede en, ny stor aftale i denne off season, og det har nu fået den karismatiske profil til at erklære, at det bliver en særdeles dyr fornøjelse for Jaguars, hvis de vil have glæde af ham på længere sigt.

“Næste år, især efter jeg har ballet, så kommer de til mig og spørger: ‘Kan vi ikke få lidt rabat, 20 procent?’ Jeg kommer til at fortælle dem, at de kunne have fået rabat sidste år. I år skal jeg have det hele,” siger Ramsey om situationen.

Jalen Ramsey har kontrakt med Jaguars til og med 2020-sæsonen. Han får 3,8 millioner dollar i år og 13,7 millioner i 2020. Ramsey sigter højst sandsynligt efter en kontrakt, der overgår Xavien Howards femårige aftale til 76,5 millioner dollar. Dolphins-stjernen er nemlig den bedst betalte cornerback i NFL.

Herunder kan du se Ramsey tale om sine kontraktkrav med hans holdkammerat, runningback Leonard Fournette.