Jacksonville Jaguars-profilen Telvin Smith meddeler på sin Instagram, at han bliver nødt til at tage en pause fra NFL.

Jacksonville Jaguars må måske undvære en af deres helt store profiler i 2019-sæsonen.

På sin Instagram har linebacker Telvin Smith nemlig meddelt, at han bliver nødt til at tage en pause fra sporten for at få styr på sit liv udenfor banen.

– En fantastisk træner fortalte mig at for at være på sit bedste, skal man have styr på sit liv. På nuværende tidspunkt må jeg tage en pause fra spillet og få styr på mit liv. Jeg skal give denne tid til mig selv, min familie og mit helbred, skriver Smith blandt andet.

Det kommer som en stor overraskelse, og det er åbenbart ikke kun omverdenen, der er blevet overrasket. Jaguars’ organisation har ingen kommentarere til situationen, og de skal først tale med spilleren.

– Vi har ingen kommentarer til Telvin Smiths meddelelse på nuværende tidspunkt. Vi skal have en samtale med Telvin for at forstå situationen og omstændighederne. Hvis der er en måde, vi kan støtte ham på, skal vi forstå det, skriver Jaguars på sin hjemmeside.

28-årige Smith har i de seneste to sæsoner været en stor profil på Jaguars’ stærke forsvar, og i 2017 blev han også udtaget til Pro Bowl. I løbet af de seneste to sæsoner står han noteret for 236 tacklinger, fem interceptions og to forcerede fumbles.

I 2017 skrev Smith under på en fireårig kontraktforlængelse til 45 millioner dollar med Jaguars, og den har han stadig tre år tilbage af.

Se Telvin Smiths opslag her: